Napoli Juventus Stream

Speltips, Besiktas – Napoli 1/11: Generöst betalt för hemmamålen

Tisdagens Champions League-äventyr inleds redan 18:45, när Besiktas tar emot Napoli på Vodafon Arena i Istanbul. Det omvända mötet bjöd på en praktskräll – kan det bli en sådan på nytt, undrar vi?

Turkiskt och italienskt är det som drabbar samman – och det i vad som har alla möjligheter att bli en extremt spännande historia.

Grupp B inför tisdagens matcher:

  1. Napoli, 3: 2-0-1, 6p, +2 mål
  2. Besiktas, 3: 1-2-0, 5p, + 1 mål
  3. Benfica, 3: 1-1-1, 4p, +0 mål
  4. Dynamo Kiev, 3: 0-1-2, 1p, -3 mål

Att det här skulle bli en löjligt intressant grupp, det visste vi redan på förhand. Oerhört jämn kvalitet bland lagen och föga förvånande är det öppet race om slutspelsbiljetterna, såväl de till Champions- som Europa League. Dynamo Kiev lite på efterkälken, men det kan vända fort.

Förrförra veckans match mellan just Napoli och Besiktas slutade, extremt överraskande, med en bortavinst – med 3-2 efter 90 sprudlande minuter. Full rulle åt båda håll; dock bristande effektivitet hos Napoli medan Besiktas ställde om på ett suveränt sätt.

Öppet och underhållande

Så, varför skulle det här inte kunna bli en lika underhållande match som senast lagen möttes? Alla förutsättningar finns ju.

Den tanken som är starkast inför matchen är dock; att Besiktas underskattas, och det rejält. Utmärkt prestation i Italien och tre baljor samt pinnar framåt är en stark indikator på det. Kommer säkert få rätt fina möjligheter att ställa om nu också, då Napoli sannolikt vill greppa taktpinnen – något som faktiskt borde tala för hemmamål.

Napoli spelar alltid framåtlutat och blir inte sällan sårade av deras motståndare, även om det nödvändigtvis inte betyder poängtapp. Här i Champions League släpptes exempelvis två baljor in i hemmamatchen mot Benfica, men tre pinnar kunde ändå räknas in då det blev fyra framåt.

Öppet, målrikt och en underskattad värd…

Besiktas över 1,5 mål spelas till 3,10 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Besiktas över 1,5 mål
Odds: 3,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:45, tisdag 1/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 25%
X: 28%
2: 48%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%