23 maj 2020 Wolfsburg Dortmund Speltips

Speltips, Borussia Dortmund – Real Madrid 27/9: Vi väljer sida!

Champions League är tillbaka och en av tisdagens fajter spelas mellan tyska Borussia Dortmund och spanska Real Madrid – två stormakter i fotbollsvärlden. Oddssättarna har svårt att skilja lagen åt inför matchen – till skillnad från oss.

Missa inte! Vi kommer ha liven – med speltips – uppe till matchen. Håll utkik på sajten under tisdagen!

I Tyskland har Bayern München dominerat de senaste åren – i Spanien är det Barcelona. Andraplatserna har framförallt plockats av just Borussia Dortmund respektive Real Madrid. Är det maktförhållanden man har kraft att bryta?

För Real Madrid ser det ljust ut. Förra årets Champions League lyckades de vinna och nu toppas Primera División efter fyra vinster och två kryss på de sex inledande matcherna. Årets CL-upplaga höll på att sluta i ett fiasko, men 0-1 vändes till 2-1 under de absoluta slutminuterna mot Sporting CP. Stark comeback i en match som man annars inte imponerade i.

Även Dortmund ser starkare ut. De har spikat ihop en klasstrupp och efter missen, 0-1-torsken mot RB Leipzig, i början av månaden har stilen hittats. Fyra raka bataljer är vunna, varav ena i Champions League mot Legia Warszawa och resterande i Bundesliga, och målskillnaden i dessa är 20-2. Det polska CL-motståndet krossades med tennissifforna 6-0 – på bortaplan.

Dortmund ska vara större favoriter

Oddssättarna presenterar Dortmund som knappa favoriter i den här matchen – ett favoritskap vi menar ska vara större.

Dortmund är alltid en kraft att räkna med och även om Real Madrid får betraktas som snäppet vassare, ska det mycket till för att spanjorerna ska kamma hem tre färska pinnar i Tyskland, på Westfalenstadion var Dortmund är så starka…

Och eftersom det här är en gruppfinal, lär Real Madrid förstås vara nöjda med att ha övertaget – att ha löst en bortapinne mot de enda som ska kunna utmana om förstaplatsen.

Marc Bartra och Adrian Ramos ska testas för Dortmund till närmare avspark. Mycket talar dock för att de ska kunna medverka här. Real har betydelsefulla Marcelo och Casemiro out. Avbräck!

Faktum är att lagen mött varandra vid sex tillfällen sedan 2012 – och de tre mötena i Tyskland har vid samtliga tillfällen vunnits av Dortmund… Samma visa på nytt här?

Dortmund +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,90 x insatsen hos Bet365. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Dortmund +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 27/9
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 26%
2: 36%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%