Speltips, Borussia M’gladbach – Barcelona 28/9: Spelbolagen bjuder på spelvärde

Spelbloggare Publicerat: 27 September 2016

Med hoppet om en storskräll får Borussia M’gladbach besök av världsledande Barcelona på Borussia Park. Tyskarna är hemmastarka, men det här borde väl bli lite väl tufft?

Ja, Gladbach är inte fullt erfarna av spel på den här nivån, men spelade faktiskt CL-gruppspel senast i fjol. Då löstes fem pinnar på sex matcher – mot Manchester City, Juventus och Sevilla – med resultatraden 1-2-3. Mardrömslotter – och inte heller får man det enkelt nu; just Barcelona, Manchester City och Celtic står som motståndare. Åtminstone lär dock tredjeplatsen plockas.

Barcelona stormade fram mot Champions League-titeln förra året, men föll mot Atlético Madrid i semifinalen. Favoritskapet i hela kalaset innehas på nytt – på de flesta håll och kanter är visan densamma; katalanerna är bäst i världen – och det återstår om de kan hålla som favoriter nu. Konkurrensen är i alla fall tuff, med Bayern München som främste konkurrent. Dock öppet race mellan flera klubbar.

Det mest anmärkningsvärda inför matchen är att stjärnan Leo Messi missar matchen för Barcelona. Gladbach har upp mot fem spelare skadade.

Gästerna bör vinna

På hemmaplan är Gladbach fasansfullt starka hemma i Tyskland och man stod upp på ett helt acceptabelt sätt i fjolårets Champions League.

Men här blir väl nivån lite för svår? Dessutom med stora skadeproblem – upp till fem spelare saknas, flera färgstarka sådana. Nu har Barcelona förvisso Leo Messi out, men Neymar och Suarez kommer hålla ihop den offensiva kreativiteten med bravur.

Barcelona städade undan Celtic med fantastiska 7-0 i CL-premiären. Tuffare uppgift nu, men det ska nämnas att Gladbach föll med förkrossande 0-4 mot Manchester City, som i sin tur får betraktas vara på nivån under katalanerna.

Det här ska Barcelona vinna – möjligen också med större siffror. Slutsats?

Barcelona -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust vid uddamålsvinst – spelas till 1,95 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor att spela för hos här!

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 28/9
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: