14 december 2016 Crystal Palace Manchester United

Speltips, Bournemouth – Manchester United 14/8: Jakten på ännu en titel inleds

Dagen är här! Zlatan Ibrahimovic, med sitt Manchester United, spelar sin första Premier League-fajt någonsin. Motståndet står nykomlingen AFC Bournemouth för – och det är inte mycket som pekar på att de ska kunna sätta stopp för ”de röda djävlarna”.

För Bournemouth skulle det förvåna om det blev annat än bottenstriden för i år. Det mesta talar i alla fall för det, och kontraktet blir svårt att säkra – i min bok är det här en nedflyttningsfavoriterna och skulle slantarna investeras, är det på att de premiärspelar i Championship om runt ett år från nu.

Det har varit mycket in och ut i truppen, utan att den ser mer solid ut nu. Rimligtvis blir det också tuffare då…

”De röda djävlarna” från Manchester har, som den anrika storklubb de är, visat att de satsar på titlarna den här säsongen, efter att ha sackat rejält under flera års tid. Geniet José Mourinho har klivit in som tränare och man har värvat spelare som Zlatan Ibrahimovic och nu senast Paul Pogba. Fransmannen, som köptes för en rekordlik summa, kan dock inte medverka här i premiären.

Tvåan betalar i överkant

Ni som läste våra speltips här på sidan i allmänhet och mina i synnerhet, vet ni att vi inte är de som höjt Manchester United till skyarna – och det är alltjämt ett lag med en del brister, rätt stora sådana. Men att de ska stoppas här? Nja.

Vinnarmentalitet, det finns numera i detta United. Det blir succé vart än Zlatan Ibrahimovic landar och José Mourinho misslyckas sällan med sina klubbar, även om avslutet på den senaste sejouren i Chelsea var under all kritik.

Oavsett, det är rejäla vinnarskallar – och genier! – som Manchester United fått in. Det, tillsammans med all den kvalitet som finns, bäddar förstås för succé. Topp fyra, ja, utan tvekan. Titeln? Möjligen.

Här ska det skilja ett par klasser. Bournemouth känns inte speciellt vassa och får det svårt att streta emot de större pjäserna i serien. Dessutom har United redan startat tävlingssäsongen när de, utan att direkt imponera, vann Community Shield-finalen mot Leicester med 2-1. Stort styrkebesked, ändå.

Den raka tvåan, Manchester United att vinna, står i hela 1,91 x insatsen, vilket är i klar överkant. Inte får vi väl samma siffror erbjudna vid avspark? Undertecknad hade spelat samma spel åtminstone tio punkter neråt. Betsson är platsen och via oss får ni en unik bonus hos dem – på 1 000 + 200 kronor!

Speltips:

Speltips: Manchester United att vinna, rak tvåa
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (UNIK: 1 000 + 200 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 14/8
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 20%
X: 27%
2: 52%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%