Brasilien Ecuador 5 juni 2016

Speltips, Brasilien – Ecuador 5/6: Gruppfavoriterna premiärspelar

Copa America rullar vidare och nu är det Brasiliens och Ecuadors tur att premiärspela. Rose Bowl är platsen och vi slussar in polletterna på ett målspel till närmare dubbelt betalt.

Grupp B:s andra fajt ska spelas – Haiti och Peru spelar två och en halv timme innan – och det är de två stora favoriterna som drabbar samman. Brasilien anses, förstås, med störst chans att toppa gruppen, men Ecuador är en potentiell utmanare. Ettan och tvåan avancerar vidare till slutspelet.

Och Brasilien pekas såklart ut som en av de stora favoriterna till titeln. Näst störst, efter Argentina, mer bestämt – och det finns stora förhoppningar på laget efter några mindre lyckade år. Förra årets Copa America trillade man ur redan i kvartsfinalen, mot ett klart mindre namnstarkt Paraguay. När VM-kvalet kliver in i uppehållet hittas de dessutom utanför de positiva platserna; som sexa i en grupp på tio nationer.

Ecuador har rosat marknaden klart mer och hittas i det nämnda VM-kvalet på andraplatsen med resultatraden 4-1-1. Finns det kvalité att skrälla till det här? Som formen sett ut – varför inte?

Goda målmöjligheter

Premiärer kan tendera att bli rätt tillknäppta historier, med alla nerverna som spelar in, men här menar vi att målmöjligheterna ska vara större än oddssättarna antyder med deras nedplitade siffror. Öppet och chansrikt istället?

Brasilien kommer till mästerskapet med flera stjärnor utanför truppen. Neymar är en – ett offensivt avbräck deluxe – men i backlinjen saknas till exempel David Luiz. Det är fortfarande ett Brasilien med flera pjäser som kan göra det oväntade framåt. Offensiv balans – utan tvekan.

Ecuador har imponerat rejält på sistone, framförallt i VM-kvalet, och hanterar såväl att vara spelförande som att vara lite mer defensivt balanserade. Här kan undertecknad faktiskt se dem vilja slåss med Brasilien om taktpinnen och att matchbilden således kan luckras upp en hel del.

I tävlingssammanhang har Brasilien tre raka matcher som bjudit på minst tre baljor och statistiken för Ecuador är fyra efter varandra.

Över 2,25 mål (asian handicap) – halv förlust vid exakt två baljor – spelas till 1,92 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 04:00, natten mot söndag 5/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 29%
2: 22%
Över 2,5 mål: 46%
Under 2,5 mål: 58%