Speltips, Brasilien – Haiti 9/6: God skrällchans!

Spelbloggare Publicerat: 7 June 2016

Efter fiaskot i premiären ska Brasilien försöka ta revansch mot blåbärsnationen Haiti i Orlando, Florida. Kan det bli en tät fajt eller håller brassarna för favoritskapet?

Kniven sitter mot strupen för Brasilien efter att bara ha löst oavgjort, 0-0, mot Ecuador i Copa America-premiären. Med största sannolikhet ska ändå en slutspelsbiljett lösas, men det vore förstås att föredra att bli etta och således få ett enklare schema i slutspelet. För tillfället är Peru etta med tre pinnar, Haiti sist och Brasilien samt Ecuador delade tvåor.

Man spelar fotboll för att vinna – men Haiti, truppen liksom ledarna, inser såklart deras begränsningar och vet att de inte ska kunna utmana på allvar, framförallt efter förlusten över Peru (0-1) i premiären. De är inte här främst för resultaten, utan för att se, lära och eventuellt också sätta käppar i hjulen för de lite större fotbollsnationerna.

Haiti plusspelas

Den trupp som Brasilien plockat ut till mästerskapet saknar flera av de starkast lysande pjäserna; David Luiz och Neymar är två. Finns det kraft att utmana om titeln? Nja, det är i alla fall inte känslan – utifrån vilken trupp som finns och premiärinsatsen, vilken var klart medioker.

Tror helt enkelt att Haiti, som saknar stora stjärnor, ska kunna pressa Brasilien – åtminstone en bit in i matchen. Såvida de kan hålla ihop kollektivet ska arenan kunna lämnas nöjda; det finns absolut potential att stå emot den klart mer namnstarka konkurrenten.

Faktum är att Haiti inte förlorat en enda fotbollsmatch med fler än två baljor sedan september 2013, och sedan dess har hela 24 matcher avverkats.

Nu lär de tre pinnarna hamna hos Brasilien – men det kan bli tätt och jämnt. Låt oss säga; 1/2-0?

Haiti +2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om Brasilien inte lyckas vinna med fler än två baljor, det blir oavgjort eller en bortavinst – spelas till 1,75 x insatsen hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Haiti +2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:30, natten mot torsdag
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: