Brasilien Irak 8 augusti 2016

Speltips, Brasilien – Irak 8/8: Nattmacka från fotbolls-OS

OS-fotbollen rullar på för U23-herrarna. Värdnationen Brasilien välkomnar Irak till Mané Garrincha Stadium i en match där vi anser att det finns en övertro på brassarna, precis som i premiären. Skräll att vänta?


Brasilien har snackats upp rejält inför denna OS-turnering, i egenskap av värdnation och eftersom världsstjärnan Neymar finns med på skutan. Givetvis är de favoriter, men kan de ha hajpats upp lite väl mycket, undrar vi?

Premiären var en besvikelse av den större modellen. Man fick bara 0-0 mot ett flera nivåer sämre Sydafrika och var illa ute vid flera tillfällen. Därtill avslutades matchen med en man mer efter att motståndarna fått en utvisad 30 minuter från slutet, vilket kryddar på besvikelsen ytterligare.

Grupp A:s andra premiär, mellan Danmark och just Irak, slutade också mållös – ett resultat som de senare nämnda kan vara stolta över. Prestationen lovar en hel del inför framtiden; detta Irak kan vara att räkna med – kanske kan de till och med skrälla här?

Skevt satta odds

Återigen presenteras Brasilien som storfavoriter; betalningen för den raka ettan är nere på siffror under 1,20x och det är en skev värdering av oddssättarna – vartåt värdet finns är tveklöst.

Irak imponerade i premiären och visade där att de inte är här för att se och lära; de är här för att utmana om slutspelsbiljetterna i första hand och sedan ta det därifrån. Visst ska poängmöjligheten ändå finnas här?

Det brasilianska maskineriet hackade rejält i premiären och pressen är stor på spelarna när ännu ett landslagsfiasko ska undvikas. Förvisso finns en hel del klass i truppen, med Neymar i spetsen, men helt överlägset material har de inte.

För den som vill höja svårighetsnivån kan det raka krysset eller dubbelchansen X2 vara av intresse, men nöjer oss med att få 1,90 x insatsen för Irak +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid förlust med exakt två baljor – hos Unibet, som dukar ut 1 000 kronor i välkomstbonus för nya kunder.

Sätt dina egna odds, nu 1 000 kr bonus

Hos Betfair kan man sätta sina egna odds, eller spela på andra spelares odds. Nu får nya kunder fina 1 000 kr i bonus.
Hämta bonusen här.

Speltips:

Speltips: Irak +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:00, natten mot måndag 8/8
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 85%
X: 12%
2: 5%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 42%

 


Bäst på betting i mobilen?


LeoVegas satsar på bli bäst på betting i mobilen. Nya kunder får 1 000 kr bonus + 200 kr mobilspel.

Testa själv här!

Jämför casinon