Speltips, Brasilien – Peru 13/6: Slutspelsbiljett i potten

Spelbloggare Publicerat: 11 June 2016

Grupp B i Copa America ska få ett avgörande. Förutsättningarna bäddar för en nagelbitare till avslutning på matchen och vi testar ett målspel från slutkvarten till över dubbelt betalt.

Precis som väntat står det mellan dessa två nationer och Ecuador om första- respektive andraplatsen till slutspelet. Given jumbo – Haiti.

Såhär ser det ut innan nattmatcherna startat:

1. Brasilien, 2: 1-1-0, 4p, +6 mål
2. Peru, 2: 1-1-0, 4p, +1 mål
3. Ecuador, 2: 0-2-0, 2p, +0 mål
4. Haiti, 2: 0-0-2, 0p, -7 mål

Med andra ord kan det bli en målskillnadshistoria mellan Peru och Ecuador medan Brasilien bara måste undvika en förlust. Om Ecuador, som väntas, plockar en bekväm trea mot Haiti måste Peru vinna den här fajten.

Sent mål att vänta?

Brasilien körde över Haiti med 7-1 senast, men nu blir nivån på motståndet klart bättre. Peru känns underskattat medan brassarna, som ”bara” fick oavgjort mot Ecuador, saknar flera stora stjärnor i mästerskapet – bland annat Neymar.

Nu behöver Brasilien bara ett kryss dessutom, och med all sannolikhet räcker det för att plocka förstaplatsen såvida Ecuador inte kör över Haiti totalt.

Och om det skulle stå oavgjort en bit in i matchen här, vilket får ses som sannolikt, måste Peru därmed pusha upp positionerna rejält i slutskedet av matchen – något som öppnar upp målmöjligheterna åt båda håll.

Oavsett så talar det mesta för att enadera av parterna, troligast Peru, kommer behöva jaga under slutet av matchen.

Vad landar vi i för slutsats då?

Betrally dukar ut 2,05 x polletterna för att det ska bli ett mål efter matchminut 75 och det är mer än acceptabelt betalt. Man kan också avvakta resultat i den första fajten och eventuellt klippa ett liknande spel på liven under matchen.

Speltips:

Speltips: Mål efter matchminut 75 – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Betrally (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:45, natten mot måndag 13/6
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: