25 juli 2017 Sverige Italien

Speltips, Brasilien – Sverige 7/8: Nu blir det att åka av…

De svenska damerna inledde OS-äventyret i fotboll med tre pinnar utan att imponera. Härnäst höjs nivån, när de ställs mot Brasilien och då kan vi inte annat än att lämna förtroendet i värdnationens händer.

Premiärtrean var allt annat än skriven i sten för Pia Sundhages damer; man hade stora problem att bryta ner Sydafrikas försvar och släppte faktiskt till en del målchanser. Det dröjde ända till slutkvarten innan 1-0-målet kom – via Nilla Fischers fötter – men det var en rejäl målvaktstabbe bakom den struten, ska nämnas.

Kan Sverige finna kraft och komma upp i nivå när nivån på motståndet höjs – värdnationen Brasilien tillika tredjefavoriterna i hela turneringen?

Strykebesked, det lämnades å andra sidan av just Brasilien. De satte ett starkt Kina på plats; vann med förkrossande tre mål mot noll. Truppen är solid och framme i banan finns en viss Marta, som faktiskt är mer känd i Sverige, än i Brasilien där damfotbollen knappt får uppmärksamhet överhuvudtaget.

Stark övertro på Sverige

Man har bara väntat på att det ska vända, men efter premiären undrar man faktiskt – är kanske det svenska landslaget inte bättre än såhär? Det var trots allt ett Sydafrika, fyllt av amatörspelare som stod på den andra sidan planhalvan.

Brasilien föll inte för premiärnerverna och visade klassen mot Kina – ett motstånd som absolut inte ska underskattas. Offensiven sprudlade och det blir att se upp med brassarnas fantastiska udd; ett litet misstag kan bli förödande mot det tekniska Brasilien.

Siffrorna ska mycket väl kunna skjuta i höjden här, men när vi erbjuds så pass bra betalt på den raka ettan – 1,70 x insatsen hos Mybet, som ni får en unik välkomstbonus på 1 000 kr hos här! – nöjer vi oss med den.

För den som vill höja svårighetsnivån, kan alltså minushandikappspelen också vara av intresse…

Speltips:

Speltips: Brasilien vinner, rak etta
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (UNIK: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:00, natten mot söndag 7/8
TV:  Viasat OS (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 59%
X: 26%
2: 20%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 53%