Speltips, Brasilien – Sydafrika 4/8: Kan storfavoriten såras?

Spelbloggare Publicerat: 3 August 2016

OS-premiären för värdnationen Brasilien är här, där de ställs mot Sydafrika. Med Neymar med i truppen är Brasilien hårt upphajpade inför mästerskapet och vi undrar om inte oddssättarna och marknaden har lite väl tro på värdens maskineri?

Nu startar det – som vi väntat!

Matchen spelas på massiva Mané Garrincha Stadium, där en stor publikfest väntar.

Pressen på Brasilien är fantastiskt stor, precis som inför världsmästerskapet 2014. Då blev det ett brutalt fiasko efter den förnedrande semifinalförlusten mot Tyskland och nu krävs det revansch – från dem själva och supportrarna.

Gästande Sydafrika är desto mindre namnstarka. De ses inte bara med liten chans på att skrälla till det här, utan också att avancera vidare till slutspelet. Däremot ska spelarna inte viftas bort som rena amatörer, vilket oddsen nästan antyder på.

Bara fokus på offensiven…

De brasilianska landslagens framgångar har varit lätträknade på senare år – med fiasko i VM och Copa America, exempelvis.

Här har det mer eller mindre bara snackats om Neymar – den i särklass största stjärnan och profilen i turneringen – och det är lätt att bortse från att Brasilien bör vara sårbara, i alla fall defensivt. Marquinhos är en klassförsvarare, men annars är det rätt tunt.

Och nu väntas Brasilien spela extremt framåtlutat, höja upp positionerna och satsa allt framåt. Oavsett resultat, hur stort man leder, kommer melodin fortfarande ljuda – framåt. Det är trots allt en premiär, som värdnation mot en flera snäpp sämre motståndare.

I sin tur borde det öppna upp för Sydafrika, att åtminstone få pryda målprotokollet.

För mindre än ett halvår sedan möttes ländernas respektive U23-respresentanter varandra i en vänskapsmatch – och då vann Brasilien med 3-1. Av rapporterna att tyda skapade också Sydafrika en del.

BLGM – ja spelas till 2,70 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 4/8
TV:  tvtre logo viasatsport logo Viasat OS 4(TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: