28 januari 2017 Liverpool Wolverhampton

Speltips, Burnley – Liverpool 20/8: Kombinationsspelet testas – till 2,40

Namnstarka och superintressanta Liverpool hoppas kunna följa upp succén i premiären med ännu en vinst – nu borta mot nykomlingen Burnley. Vi har analyserat oddsen och investerar i ett kombinationsspel till finfina 2,40x.

Efter ett kort besök i Championship är Burnley tillbaka i Premier League med målet att etablera sig kvar i förstadivisionen. Premiären gick dock inte helt som väntat och man förlorade med 0-1 hemma över Swansea, efter en sen baklängesbalja. Nu väntar ännu en hemmamatch – kan revansch tas?

Det kan hur som helst diskuteras huruvida Burnley inte förstärkt truppen tillräckligt under sommarfönstret, även om det kanske är att gå händelserna i förskott.

Liverpool ser oerhört intressant ut med Jürgen Klopp vid rodret. Tysken har fått arbeta med att fästa sin stämpel på laget under en längre period; och visst ser det bra ut. Vid upprepande tillfällen har vi fått se vad som kan åstadkommas, exempelvis när Barcelona krossades med 4-0 i premiären och i premiären vann man över 4-3 borta mot Arsenal.

Det saknas en del spelare för Liverpool. Daniel Sturridge, James Milner och Sadio Mané riskerar allesammans att missa matchen, med flera andra helt säkert out.

Målrikt och bortavinst?

Undertecknad tänker att det här kan bli en öppen, chansrik och till och med sprudlande fajt är att vänta.

Det var en fantastisk anfallsprestation som Liverpool stod för mot Arsenal. Att få in fyra baljor, på Emirates Stadium – i en premiär! Det är ett makalöst facit. Defensivt var det inte lika lovande. Sannolikt är det vad vi kan vänta av Liverpool detta spelår; en frejdig och glädjefull offensiv inställning.

Räkna med att Burnley är revanschlystet efter premiären. Man var rätt uddlösa i premiären mot Swansea, men det tenderar ju också att bli så i premiärmatcher – tajt och chanssnålt.

Under fjolåret stod Burnley för flest mål framåt i hela Championship,så det finns ändå kvalitet framåt. Om man får ytor att operera på, kan Liverpool absolut bli sårade.

Men att de ska knipa en pinne? Nja. Känslan är att Liverpool, framförallt som premiärinsatsen var, ska vara minst en klass bättre.

Kombinationsspelet Liverpool att vinna & över 2,5 mål spelas till 2,40 x insatsen hos Redbet, som ni läsare via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 500 kronor!

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner & över 2,5 mål
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 20/8
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 14%
X: 23%
2: 63%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 50%