21 oktober 2016 Monaco Montpellier

Speltips, Caen – Monaco 4/3: 1×2-tecken plockas ut

Nästa anhalt – toppstriden i Ligue 1. Fyran Caen och tvåan Monaco ska göra upp om tre färska pinnar och vi på Spelbloggare.se har plockat ut ett 1×2-tecken till klara värdesiffror.

Undra om Caen inte är ett av de lagen i det franska finrummet som är svårast att få något klart grepp om. De kan stå för rena klassprestationer, för att veckan därpå falla ihop som ett korthus. Men allt som allt – de har gjort ett fantastiskt spelår, sett till förutsättningarna, såhär långt. Frågan är huruvida det räcker till en Europabiljett eller ej?

Monaco har haft den rollen – att vara ett av de lagen i skymundan av dominanterna PSG; alltid i toppen, men utan att kunna utmana om titeln – och så är fallet även nu. Ner till Lyon på tredjeplatsen skiljer det hela åtta pinnar och upp till nämnda PSG – makalösa 23 stycken. Som skrivet i sten att man kommer sluta som tvåa.

Bästa skytten borta

Båda sidorna tampas med rejäla truppbekymmer. De har flera skador på betydande pjäser sedan en tid tillbaka och Caen har deras bästa målskytt i Andy Delort avstängd medan Monacos Nabil Dirar avverkar sin sista match på sin avstängning efter det röda kortet mot Nice i början av förra månaden.

Det är lite ”allt eller ingenting”-känsla över Caen – plattfall eller höjdarprestation. Det visas också delvis i resultatraden; bara tre av 28 seriematcher har slutat oavgjorda, men nu möter de en klassmotståndare, utan det största hotet framåt. Tror därför inte att de trampar i med full fart direkt, således.

Positiva nyheter för Monaco, som med all sannolikhet är nöjda med en pinne på förhand – med tanke på tabellsituationen samt att det är en tuff bortafajt. Senast förra veckan spelades en tajt bortabatalj mot Nantes, vilken slutade oavgjord4

+5, vilket nu sex av 14 bortamatcher gjort. De heta målchanserna var svårskapta.

Krysset borde ligga nära till hands och undertecknad hade spelat det ner till 3,15 – nu får vi hela 15 punkter mer än så. Polletter – in!

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 4/3
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Caen 3,20
Oavgjort 3,30
Monaco 2,44
Över 2,5 mål 2,25
Under 2,5 mål 1,70 Regler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 31%
X: 30%
2: 41%
Över 2,5 mål: 44%
Under 2,5 mål: 59%