22 oktober 2018 Speltips Sampdoria Sassuolo

Speltips, Cagliari – Sampdoria 26/9: Vi halvförsäkrar oss till 1,93!

Serie A står på måndagsmenyn – Cagliari välkomnar Sampdoria till Stadio Sant’Elia, varifrån vi testar ett halvförsäkrat spel till smakrika 1,93 x smeten. Får vi se en skräll, månne?

Svårbedömda klubbar, det måste erkännas. Men mycket talar för att det är – botten mot botten.

Gästande Sampdoria var på snöret att trilla ur Serie A – oväntat då! – under fjolåret och ser inte speciellt mycket vassare ut nu. Spelåret öppnades på ett lovande vis; med två vinster på raken, men nu har istället tre raka torsk radats upp. Det faller samman?

Och Cagliari, som etta i Serie B studsade de upp till det italienska finrummet – men också som nederlagstippade. En plats i bottenskiktet av tabellen? Absolut. Nedflyttning? Möjligen. Konkurrensen lär dock bli stenhårt i kampen om att undvika de tre bottenplatserna.

Båda parter har ett par skador att handskas med. För Sampdoria saknas även Édgar Barretto, avstängd.

Hemmastarkt mot bortasvagt

Lite oviss match på förhand, men vi har ändå extremt svårt att se Sampdoria lämna den här matchen som vinnare. Anledningen? Det kalasusla bortaspelet samt den spikrakt nedåtpekande formkurvan.

På resande fot har Cagliari varit tunna, men helt tvärtom hemma – 2-2 mot topptippade Roma följde upp en förkrossande 3-0-vinst över Atalanta. Varken resultat eller prestationer att be om ursäkt för. Fantastiskt fina. De lär inte bli de enda som får problem på Stadio Sant’Elia i årets Serie A.

Sampdoria, ja. De är exceptionellt svaga på bortaplan; hade tredje sämst facit i serien med 2-6-11 förra året och de tendenserna har man haft under flera år. Senast åkte man på 0-2 i baken borta mot Bologna. Dessutom – tufft avbräck på Barretto!

Ettan känns närmast till hands, men vi utesluter inte kryssrisken. Slutsats?

Cagliari spelas med -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – till 1,93 x polletterna hos Bethard, som ni får 1 000 kronor att spela för hos här!

Speltips:

Speltips: Cagliari -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 26/9
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 29%
2: 29%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 52%