Speltips, Celta Vigo – Atlético Madrid 10/9: Vi målspelar till strax under dubbelt

Spelbloggare Publicerat: 9 September 2016

Fotbollslördagen tar fart redan 13:00 och det är inte med vilken match som helst – utan mellan starka Celta Vigo och titelaspiranten Atlético Madrid. Det mesta talar för att en tillknäppt fajt är att vänta och vi investerar polletterna på målmarknaden.

Det är två besvikelser av den större modellen som ska fäktas om trepinnarspotten. Faktum är att de, på två spelade seriematcher, fortfarande står med en nolla i vinstkolumnerna.

Celta Vigo har förlorat båda fajter. Premiären spelades hemma mot nykomlingen Leganés och den torskades med 0-1, trots stort favoritskap på förhand. Därefter blev man en nummer mindre än Real Madrid, vilket var klart mer väntat. Den baljan som skiljde dem åt släpptes in så sent som i den 81:a minuten.

Europakandidaten har alltså varit en stor besvikelse – precis liksom titelaspiranten Atlético Madrid. De har mött två nykomlingar, i nämnda Leganés samt Deportivo Alavés, och kryssat båda fajter – alltså två bottenkandidater.

Det ser inte superljust ut på Celtas skadefront. Ett par truppspelare är out, precis liksom mittfältspjäsen Orellana. Marcelo Díaz står som osäker. Bättre besked från Atlético Madrid vars problem är små, nästintill icke existerande.

Målpolletter klickas i

Atlético Madrids succérecept de senaste åren – kommer vara detsamma nu – har varit den kollektiva styrkan. Att få hål på dem är svårt, med världsklasspelare som Diego Gódin i mittlåset, och de plockar ofta knappa, uddamålvinster – men kontrollerade sådana.

1/2-0-vinster och även 0-0-resultat är resultat som brukar upprepas. Det är inte samma offensiva jargong som när de främsta toppkonkurrenterna Real Madrid och Barcelona möter, på pappret, sämre motståndare.

Nu möter man ett Celta Vigo som varit kalla hittills, framförallt offensivt. Försvarsspelet har ändå sett relativt starkt ut. Problemet är alltså trubbigheten.

Atlético spelar CL-fotboll redan om tre dagar och lär dessutom vilja spara på krafterna – ännu en faktor som talar för att matchen ska bli tillknäppt.

0-0/0-1?

Under 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två – spelas till 1,98 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00, lördag 10/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: