9 mars 2017 Celta Vigo Krasnodar

Speltips, Celta Vigo – Granada 25/4: Missvisande målodds?

Bortom titelstriden utspelas en hel del massa andra intressanta strider i spanska Primera División – denna fajt påverkar den om Europabiljetterna och den om överlevnad. Celta Vigo mot Granada! Speltips och odds hittar ni här.

Europabiljetten. Den är klappad och klar, i fickan. Fyra matcher är kvar att avverka och på dessa ska såklart inte tio pinnar kunna tappas in, vilket skiljer ner till åttan Valencia från den sjätteplatsen som parkeras på. Att peta ner Villarreal från fjärdeplatsen, vilken leder till kval mot CL, är fortfarande en möjlighet, men hoppet är nära att släckas. En vinst är ett måste här.

Efter att ha krossat tabelljumbon Levante fick Granada upp huvudet över vattenytan i bottenstriden, men det är långtifrån avgjort. En pinne och ett par plussiffror i målkolumnen – det är vad som håller dem flytande, ovanför Sporting Gijón och Getafe.

Gott spelvärde

Svårt att se det här bli en alltför sprudlande tillställning – vi lutar åt ett målsnålt resultat medan oddssättarna tänker tvärtom och då undrar vi om till och med mållinan inte är felsatt? Oavsett så är värdesiffror hittade.

Värden är de som ska sätta tonen, sin prägel på matchen, och de brukar spela en kontrollerad anfallsfotboll och prioriterar försvarsspelet högt, vilket syns av på målstatistiken i deras matcher – sex raka, varav inte en enda förlorats, har klivit under 2,5-målslinan.

Mer av målvaran för Granada, men faktum är att hela sex av deras nio senaste fajter även de bjudit på färre än tre mål. Att man fick in fem mål mot en tabelljumbo utan hopp, och vars kollektiv fallit ihop totalt, säger inte alltför mycket.

Gästerna är drabbade av två defensiva avbräck i Rubén Perez samt Ricardo Costa, men bör ändå kunna hålla ihop det okej. Formen är stark och det är mestadels positiva besked som lämnats på sistone.

Tre inbördes möten har också innehållit färre än tre mål. Nu lutar det åt samma håll…

Under 2,75 mål (asian handicap) – halv insats tillbaka vid exakt tre – spelas till 1,89x.

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, måndag 25/4
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 63%
X: 23%
2: 17%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%