6 november 2016 Liverpool Watford

Speltips, Chelsea – Liverpool 28/7: Het morgonmatch att vänta

Under torsdagsmorgonen, redan 05:00, bjuder Chelsea och Liverpool upp till kamp i International Champions Cup. Platsen är Rose Bowl, California, och vi tror att en målrik historia kan vara att vänta.

Observera! Avspark 05:30.

Två väntade toppkonkurrenter i Premier League är det som möter varandra – två vars lagprojekt kan komma att slå ut väl.

Chelsea, som vann Premier League 2014/15, men inte blev bättre än tia det gångna året, har fått in succémannen Antonio Conte på tränarposten och på det har flera intressanta namn tillkommit i truppen; en av de undertecknad tror mest på är mittfältsankaret N’Golo Kanté, senast från Leicester.

Stormade gjorde det även över Liverpool under fjolåret, men när Jürgen Klopp hämtades in som tränare kom resultaten – och om han får tid att sätta sin spelidé med laget, kan de blir oerhört farliga i framtiden.

Med andra ord är det två parter som har alla möjligheter att göra bättre säsonger än de gångna som ryker ihop. Det här blir deras första stora test och var de står formmässigt är svårt att sia. Liverpool har värjt undan fyra lag från lägre divisioner medan det blivit en vinst och en förlust för Chelsea i Österrike.

Överspelet testas

Vi har kunnat se att matcherna i International Champions Cup – och vänskapsmatcher överhuvudtaget – tenderar att vara mer öppna och således också målrika än de under pågående spelår, tävlingsfajter.

Det blir förvisso rätt ryckigt i matcherna med alla byten, men lagen behöver inte heller bevaka resultat – utan det är i första hand prestationerna som är av betydelse. Blir lätt så att lagen spelar något mer framåtlutat då.

Och här är känslan att bådadera parter kommer släppa på gasen; med spelidéerna som ska sättas och de nycklar som ska hittas.

Gott om offensivt kapital finns också hos lagen. Framförallt Liverpool vill spela en framåtlutad och fartfylld fotboll.

Oddsen på målöverspelen är förvånansvärt höga och vi investerar polletterna i att det blir minst tre baljor till 1,92 x insatsen hos Unibet, som ni som läsare hos oss kan sätta in 1 000 kronor och få 3 000 kr att spela för hos!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 05:30, torsdag 28/7
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 29%
2: 33%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%