29 oktober 2016 Everton West Ham

Speltips, Chelsea – West Ham 15/8: Londonderby avslutar premiäromgången!

Den avslutande premiärmatchen i Premier League ska avverkas – och det är de topptippade Londonrivalerna Chelsea och West Ham som gör upp om poängen. Känslan är att värden överskattas en del och vi hoppar in på den andra sidan…

Omgång 1, att avslutas med ett skållhett derby mellan två väntade toppkonkurrenter – på en annars blek måndag? Nästan så att det är för bra för att vara sant. En fantastisk fotbollshöst ligger framför oss…

Prestationen från det rekordfyllda spelåret 15/16 hoppas West Ham kunna spinna vidare på, mot ännu större framgångar. Och om potentialen finns? Absolut! De spelare som försvunnit har ersatts på ett exemplariskt vis, utan att det behövt bli alltför dyrt. Framförallt Havard Nordtveit är en som jag verkligen ser fram emot att se i West Ham-tröjan.

Kan man kanske till och med hamna på en bättre plats än den sjundeplats som löstes i fjol?

Om West Ham var en av de mest positiva skrällarna i serien, var Chelsea den största besvikelsen – utan tvekan. Som mästare klev man in i säsongen med skyhöga förväntningar, men José Mourinho fick inte till det och det var inte fören efter han lämnat som resan uppåt i tabellen kunde påbörjas. Till slut blev det en plats precis i mitten av tabellen, tiondeplatsen.

Inför denna säsong satsar Chelsea stenhårt på att komma tillbaka och mannen som ska styra den anrika klubben är – Antonio Conté.

West Ham med bra chans till poäng

Att Chelsea kommer studsa upp från i fjol, det är tveklöst – men är tron fortfarande inte lite väl stor på dem? Spontant känns det som att de kommer få det svårt att utmana om titeln, och här ska de knappast ses som så pass stora favoriter som spelbolagen vill få dem till.

Gästerna har värvat smart och fått ihop en solid trupp samt vass startelva. Skulle inte förvåna om de kunde utmana om Europabiljetterna på nytt – precis som Chelsea väntas.

Visst ska Chelsea, på pappret, ses som den snäppet bättre parten, men så extremt mycket ska ändå inte skilja dem åt från West Ham.

Dimitri Payet är osäker för West Ham. Ett stort avbräck om han missar, men det finns hoppfulla röster som tror att han kan medverka.

Nu är det en premiär och derby, vilka tenderar att bli tillknäppta och täta.

Det är också ett West Ham som har positiva minnen från Stamford Bridge. Fjolårets identiska möte slutade 2-2 och på hemmaplan vann man faktiskt med uddamålet.

Skrällchans? Javisst.

West Ham +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – spelas till 1,76 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 500 kronor att spela för med bara 500 kr insatta här!

Speltips:

Speltips: West Ham +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 15/8
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 24%
2: 17%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 49%