Chicago Fire SJ Earthquakes 2 juli 2016

Speltips, Chicago Fire – San Jose Earthquakes 2/7: Vi plockar ut ett 1X2-tecken

Under natten mot lördagen, svensk tid, tar Chicago Fire emot San Jose Earthquakes på Toyota Park. Vi har en stark värdekänsla på 1X2-marknaden och investerar med glädje.

Efter ett kort uppehåll på fem dagar är MLS tillbaka – och vi kliver direkt in i hetluften…

Av Chicago Fire finns massvis mer att önska. De har bara vunnit två av 14 matcher, är sist i Eastern Conference med 11 snåla pinnar inspelade. Ska playoffet nås, då måste man växla upp direkt – just nu skiljer nio poäng upp till det området.

Glädjande besked är att US Open Cup-fajten mot Columbus Crew lyckades vinnas med 2-1 häromdagen, men i övrigt finns inte mycket att skryta över.

Gästande San Jose Earthquakes är i en sämre period; har efter en stark start på spelåret fallit ihop och sjunkit ner utanför playoffområdet när man står med sex raka matcher, varav en i cupen, utan vinst – tre kryss och tre förluster. Osunt många oavgjorda har det blivit allt som allt; hela sju stycken på 15 matcher.

Collin Fernandez samt Matt Polster ser ut att missa matchen för värden medan Earthquakes saknar Marc Pelosi och Steven Lenhart.

Krysset smakrikt

Gillar möjligheterna för en tät kamp mellan dessa två parter, och även oddset som vi erbjuds på det raka krysset.

Chicago kan ha fått upp moralen smått efter cupvinsten senast, men har haft det oerhört svårt att vinna fotbollsmatcher i övrigt – bara två stycken hittills – och undra om det finns självförtroendet att pusha upp positionerna alltför högt här?

Även Earthquakes är i en tuff situation, usel form, men står stärka av en faktor – att de brukar avsluta starkt. I de tre senaste kryssmatcherna har kvitteringsbaljan kommit efter den 87:e minuten. Det finns kvalitet i truppen och man bör kunna hålla motståndarna i schack.

En tät kamp mellan två parter utan självförtroende borde vara att vänta…

Slutsats? Krysset spelas till 3,40 x smeten hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot lördag 2/7
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 44%
X: 29%
2: 30%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 55%