5 december 2016 Chievo Genoa

Speltips, Chievo – Genoa 5/12: Vi väljer sida – till 1,77 gånger pengarna

Hemma- och bortafaktorn är i fokus för vårt speltips till matchen mellan Chievo och Genoa på Stadio Marc’Antonio Bentegodi. Vi landar i en spelslutsats – till 1,77 x insatsen.

En ny Serie A-vecka är här!

Det är dock inte den hetaste av matcher som väntar oss. Rätt ointressanta positioner både Chievo och Genoa är i, nummer 13 respektive 12 i tabellen. Stort avstånd ner till bottentrion, de som trillar ur serien. Platserna ut i Europa ska inte heller kunna utmanas om, såklart. Klasskillnad dit.

Endast en pinne skiljer lagen åt i tabellen och således är det ett tvättäkta sexpoängsmöte. Kanske kan det bli en vägvisare över vartåt det barkar för båda parter – upp mot den övre tabellhalvan eller neråt?

Fabrizio Cacciatore är avstängd för Chievos del. Ett par skador i truppen sedan tidigare också. Gästerna har Lucas Orban avstängd medan Leonardo Pavoletti, tre baljor på tio matcher, varav åtta från start.

Chievo starka hemma

Gillar Chievos chanser i matchen, mycket på grund av just hemmaplansfördelen. Eller Genoas nackdel av att spela på resande fot. Går att vrida hur som helst.

Nåja. På hemmaplan har Chievo hittat stilen; de enda förlusterna, av åtta möjliga, har kommit mot Juventus och Milan. Ettan och trean i tabellen. Annars värjts undan ett par tuffare motstånd. Helt annan stabilitetskänsla på Stadio Marc’Antonio Bentegodi, kontra på resande fot.

Genoa kommer stärkta av en 3-1-seger hemma över Juventus i den förra omgången, men plockar merparten av poängen på hemmaplan. 2-0-4 i resultatraden och de två treorna har kammats in mot motstånd under är på efterkälken i tabellen.

Kan också spela in att Genoa avverkade en 120-minutersmatch i cupen mot Perugia i torsdags. Tär på krafterna, mentalt och fysiskt. Rätt b-betonad elva, men en del ordinarie pjäser med.

Känslan är i klar; det här undviker Chievo att förlora. De spelas med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort till acceptabla 1,77 x polletterna hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Chievo +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 5/12
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 38%
X: 32%
2: 31%
Över 2,5 mål: 40%
Under 2,5 mål: 63%