Speltips, Chile – Bolivia 11/6: William Hill sticker ut hakan

Spelbloggare Publicerat: 9 June 2016

Oddssättarna är helt oense på målmarknaden inför Copa America-matchen mellan Chile och Bolivia. Klasskillnad råder – men kan Bolivia ändå få in en balja?

Gillette Stadium är platsen – en måstemath för både Chile och Bolivia. Framförallt, med all press på axlarna, måste Chile kamma hem tre pinnar, vilket de också väntas. Grupp”finalen” mot Argentina i premiären förlorades med uddamålet och nu sitter kniven hårt pressad mot strupen. Bolivia, de förlorade över Panama och kommer, om ett mirakel inte inträffar, trilla ur mästerskapet redan innan slutspelet.

Spelbolagen är också övertygade över var pinnarna kommer hamna. I skrivandets stund står 1X2-marknaden i 1,18-7,50-21,00 – något som visar på den stora klasskillnaden som råder. Chile ska tillhöra toppskiktet i mästerskapet, Bolivia bottenditot.

En som måste steppa upp i nivå för Chile är Barcelonakeepern Claudio Bravo. 0-1-baljan av Argentina borde han ha plockat och 0-2 var inte heller omöjlig.

Blir Chile straffade?

Chile ska röja – skölja fram i anfallsvåg efter anfallsvåg. Bolivia ska helt enkelt köras över, men då finns också risken för åtminstone en balja bakåt, att bli straffade.

Nu råder klasskillnad, men Bolivias styrkor underskattas rejält. De är förviss i hemsk form för tillfället, men det är i synnerhet defensiven som briter. I fyra av de sex senaste matcherna har mål gjorts, precis liksom motståndarna, och det bland andra över Colombia och Paraguay.

Dessutom är även Chile lite skakat. Premiärtorsken lär ha tagit rätt hårt och faktum är att, vänskapsmatcher inräknade, endast en av de sju senaste fajterna vunnits medan fyra förlorats och en slutat oavgjort. Mål har det blivit åt båda håll i fem av dessa.

Som Claudio Bravo uppträdde i Chiles mål mot Argentina finns förstås också risken för tavlor – som målvakt är det alltid svårt att hamna ur psykisk balans.

3-1?

De flesta spelaktörer erbjuder runt 2,30x för att båda lagen ska näta – då sticker William Hill, vår favoritbookie, ut hakan och dukar ut fantastiska 2,62 x smeten för spelet. Givet investeringsobjekt!

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 2,62 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:00, natten mot lördag 11/6
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: