4 mars 2017 Leicester Hull

Speltips, Club Brugge – Leicester 14/9: Målobjekt dubblar insatsen

Premier League-mästarna Leicester ska ut och mäta krafterna med de största jättarna i Europa – och man har en rätt tacksam uppgift i match nummer ett; Club Brugge borta. Valet av spelobjekt känns rätt enkelt på förhand och vi fläskar in mynten på målmarknaden.

Det är två mästare som möter varandra, men också två klubbar som inte alls hittat stilen under starten av spelåret…

Club Brugge har inte skrapat ihop fler pinnar än sju stycken på sex matcher, 2-1-3 i resultatraden, och håller redan på att bli bortkörda av toppen. Saker måste ändras omedelbart om det ska bli på tal om ett titelrace, men viss kvalitet har tappats från fjol. Finns kraften?

Och Leicester, då. De stod för den moderna toppfotbollens största skräll någonsin, när de som bottentippade – alltså med sämst odds av samtliga lag – vann hela Premier League. Diskussionen inför säsongen har varit huruvida Leicester är en fluga, en uppstickare, eller om de faktiskt kan etablera sig i toppen.

Bara fyra matcher är förvisso spelade, men av dessa att döma lutar det åt det sistnämnda – även om jag tror att Leicester kommer hitta tillbaka någorlunda i alla fall – när så lite som fyra pinnar, alltså en per match, är inspelade.

Lior Refaelov och Wesley saknas för värden – två offensiva avbräck. Gästerna kommer till spel utan Nampalys Mendy och Jordan Schlupp medan Danny Simpsons fajtas mot klockan.

Leicester svajiga

Två besvikelser – vem kan få upprättelse?

Nja, det är svårt att sia. Precis som oddsen visar är det här en svårtippad match, men Leicester ska såklart vara knappa favoriter.

Allt annat vore konstigt; det är trots allt en belgisk mot en engelsk ligamästare…

Leicesters succérecept i fjol var ett solitt försvarsspel kombinerat med sylvassa omställningsattacker – nu känns man inte alls lika stabila. N’Golo Kanté är extremt saknad på det centrala mittfältet; hans sätt att vinna och fördela bollar.

Det känns svajigt helt enkelt.

Nu väntas Club Brugge vilja ta taktpinnen på hemmaplan och trots ett par offensiva avbräck – bredden är bra framåt i banan – borde nycklarna för minst en balja framåt hittas. På Jan Breydelstadion brukar motståndarna kunna pressas ner.

Leicester är alltid vassa när de får chansen att ta klivet neråt i banan och sticka när tillfälle ges.

Mål – åt båda håll? Ja, absolut.

BLGM – ja spelas till 1,95 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! De flesta konkurrenter cirkulerar på siffror från 1,80x och neråt för samma spel och en justering från även Bethard kan mycket väl vänta. Skynda, fynda!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 14/9
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 32%
X: 29%
2: 38%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 55%