Speltips, Colombia – Ecuador 29/3: Överdrivet favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 29 March 2016

Värm upp inför de sena nattsmatcherna i det sydamerikanska VM-kvalet med kvällsfajten mellan Colombia och Ecuador – och varför inte investera ett par polletter? Vi har i alla fall hittat ett starkt speltips inför händelserna…

Det är tätt fem matcher in i kvalspelet. Colombia är en av de, på pappret, starkare länderna i gruppen, men hittills haltat en del – har 2-1-2 i resultatraden och hittas med det under det positiva strecket. Dock fortfarande mycket tid att rätta till saker. Trots allt skiljer det bara en pinne upp till var man – ska – vara.

På andra sidan planhalvan ska kvalets skrällraket ta plats, Ecuador. De hade inför 2-2-matchen hemma mot Paraguay förra veckan vunnit de fyra inledande fajterna och står således fortfarande uppe på toppen av kullen. Att länder som Uruguay, Brasilien och Argentina jagar dem, visar på vilken bedrift det är.

Ecuador kan skrälla

Har en rätt stark skrällkänsla inför matchen. Ecuador bör absolut kunna stjäla hem en pinne, så starka som de sett ut.

De solida prestationerna har radats upp och i 2-2-matchen mot Paraguay, som i sammanhanget är en rätt svag motståndare, var det mer eller mindre ett under att den inte vanns – man hade allt; radade upp tre ramträffar och styrde spelet helt på egna villkor. Lite bättre fokus i försvarsspelet och med marginalerna på rätt sida hade det kunnat bli en kross modellen större.

Så, formen – den ska vara ohotad.

Colombia har inte presterat på i närheten av den nivå som finns i truppen. Nu senast var man nära att tappa poäng mot ett mediokert Bolivia, men fick in 3-2-baljan och spiken i kistan i den andra stopptidsminuten. En del flyt sett till matchbilden också.

Nej, det här blir tätt och jämnt. Ecuador +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust vid uddamålstorsk – spelas till 1,98 x fläsket.

Speltips:

Speltips: Ecuador +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:30, tisdag 29/3
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Colombia 1,73 williamhill logo
Oavgjort 3,80 betsafe logo
Ecuador 5,50 betrally logo
Över 2,5 mål 2,10 mybet logo
Under 2,5 mål 1,80 bet365 logoRegler och villkor gäller.

 

Oddsens motsvarighet i procent: