Colombia Paraguay 8 juni 2016

Speltips, Colombia – Paraguay 8/6: Starkt favoritskap?

Mer från Copa America! Colombia, som imponerade rejält i premiären, ryker ihop med Paraguay – och då tycker vi oss få lite väl bra betalt på ett 1X2-tecken.

Varenda pinne är av största möjliga betydelse just nu. När endast tre fajter ska avverkas i gruppspelet kan ett litet tapp innebära skillnaden mellan slutspel eller respess ur mästerskapet.

När premiärerna i grupp A är avverkade är situationen inte helt oväntad. Colombia städade undan USA relativt enkelt och Paraguay spelade oavgjort, 0-0, med Costa Rica – en match där en vinst hade varit att föredra. Förstås. Colombia kan vara mer avslappnade, men en vinst skulle kunna innebära att slutspelsbiljetten är i hamn redan nu.

Minst en poäng är livsviktig för Paraguay, annars ska det oerhört mycket till för att en av de två topplatserna ska plockas.

Något som oroar Colombia är fixstjärnan tillika Real Madrid-spelaren James Rodríguezs status. Efter att ha åkt på en smäll i premiären mot USA är han osäker för spel och det återstår att se om det blir en start-, bänkplats eller om han hamnar utanför truppen.

Rodríguez eller ej – Colombia klara favoriter

Colombia var solida mot värdnationen USA och spelade hem tre bekväma pinnar efter två baljor i den första halvleken. En klart tuffare fajt än denna, framförallt med tanke på att USA alltså spelar på hemmaplan och har publiken som stöttepelare.

Den insatsen var i alla fall tillräckligt för att undertecknad ska höja upp Colombia som den främste utmanaren till Argentina om Copa America-titeln. Finns en fantastisk styrka i truppen och framförallt startelvan. Klass!

I förra årets Copa America fixade Paraguay en imponerande fjärdeplats efter att ha skickat ut Brasilien ur slutspelet. Ska dock nämnas att de hade en hel del flyt och åkte på en förnedrande 1-6-torsk mot Argentina i semifinalen, innan de förlorade med 0-2 mot Peru i bronsmatchen.

Nu oroar förstås James Rodríguez status, men tränarna verkar hoppfulla att han ska bli fit for fight och oavsett om han kan medverka eller ej ska Colombia vara stora, stora favoriter – klart större än oddssättarna menar med deras nedplitade siffror.

Den raka ettan spelas till 1,85 x smeten hos Nordicbet.

Speltips:

Speltips: Colombia vinner, rak etta
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 04:30, natten mot onsdag 8/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
X: 29%
2: 20%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 64%