24 mars 2017 Uruguay Brasilien

Speltips, Colombia – Uruguay 11/10: Tungviktsfajt i sydamerikanska VM-kvalet

Toppfajt står på schemat i det sydamerikanska VM-kvalet – Colombia tar emot Uruguay på Estadio Metropolitano Roberto Meléndez. En tät batalj borde vara att vänta och vi tycker därför att värden presenteras som något för stora favoriter av spelbolagen.

Vilken tungviktsfajt!

Två av Sydamerikas största storheter drabbar samman – två nationer som ska till VM-slutspelet. Förstaplatsen i kvalet, bestående av tio nationer, innehar just Uruguay med en skörd på 19 pinnar och fjärdeplatsen parkeras på av Colombia, den sista av de som leder direkt vidare.

Och med tanke på konkurrensen i topp är det tre löjligt viktiga poäng som står på spel. Kvaliteten är stor uppe i topp, vilket bara det faktum att Argentina inte är bättre placerade än femma indikerar på. Tätt är det också; sju nationer får ses med rimlig chans till att lösa en av de här åtråvärda slutspelsplatserna.

Smakrika skrällspel

Gillar värdet på skrällspelen här, alltså krysset och tvåan. Varför inte försäkra oss och kombinera de två?

Colombia är starka, ja. Vi har stor respekt för deras kvalitéer, men så även Uruguays. Det är två rätt jämna lag, men med de sistnämnda som den snäppet vassare parten – om än marginellt. Den stora skillnaden? Spetskvalitéerna. Luis Suárez, Edison Cavani och Diego Godín är inte vilka spelare som helst. Ren världsklass!

Ska också nämnas att Colombia saknar deras kanske viktigaste spelare i James Rodriguez, som missar matchen med en skada. Brutalt avbräck! Oersättbar.

Nu ska Colombia vara favoriter i egenskap av hemmalag, men inte alls så stora som oddset på den raka ettan – 2,15x som bäst – indikerar på. Det kan helt enkelt sluta exakt hur som helst.

Uruguay har förvisso förlorat två av fyra bortamatcher under kvalet, men det mot Ecuador och Argentina – de svåraste möjliga matcherna, enligt undertecknad. Annars har man spelat 2-2 borta mot Brasilien och vunnit stabilt över Bolivia.

1,83 x insatsen för vi för dubbelchansen X2 – spelet sitter om det slutar oavgjort eller med en bortavinst – och till det är det bara att investera. Bet365 är platsen och hos dem får ni 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:30, tisdag 11/10
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 29%
2: 25%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 61%