Speltips, Columbus Crew – DC United 17/7: Enkelt val av spelobjekt

Spelbloggare Publicerat: 14 July 2016

Lite av en ångestfajt väntar i MLS och Eastern Conference. Tabelljumbon Columbus Crew välkomnas av bortasvaga Washington DC United. Matchen visas på Eurosport 2, med avspark 01:30, och vi har hittat ett fint speltips inför den.

Columbus Crew har droppat ner till jumboplatsen i tabellen efter en period med alldeles för få treor – inte en enda på de sex senaste fajterna – men det är fortfarande tätt i kampen om playoffbiljetterna i Eastern Conference; fem pinnar skiljer upp till det området och då har flera av konkurrenterna ovan en match mer spelad.

Även DC United haltar framåt; har endast vunnit en av de sex senaste matcherna och parkerar för tillfället på platsen under playoffområdet. Minst ett kryss här skulle dock se till att man studsar upp dit.

Mer spännande kan det knappt bli, eller hur?

Båda parters skadelistor är rätt välfyllda, men det är framförallt breddspelare som saknas och några nya rapporter är inte lämnade.

Krysset närmast till hands

Att plocka ut ett 1X2-tecken i den här matchen känns löjligt enkelt; var värdet finns.

Det känns mer eller mindre bäddat för oavgjort här, och när Titanbet dukar upp fantastiska 3,80 x smeten för det tvekar vi inte en sekund på att investera polletterna.

Främst är det två jämnstarka parter som drabbar samman – och de har båda oerhört svårt att vinna fotbollsmatcher för tillfället, utan att prestationerna i flera fall varit direkt undermåliga. Med tanke på att båda sidornas trender liknar varandra, blir krysskänslan förstås ännu starkare.

Fem av Columbus sex senaste hemmamatcher har slutat just – oavgjorda. För DC United, fast på bortaplan, är statistiken fem av de åtta senaste. Statistik som inte längre kan viftas bort som tillfälligheter.

Att Columbus, som har så svårt att dra det längsta strået, presenteras som så pass stora favoriter är en löjlig miss från oddssättarna – men det är bara att tacka och ta emot; krysset skickas upp till Titanbetkassan för 3,80 x insatsen. Om du saknar ett konto hos dem, öppna ett här och erhåll en unik välkomstbonus på 2 000 kr som läsare hos oss!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor bonus)
Spelstopp: 01:30, natten mot söndag 17/7
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: