Speltips, Corinthians – Atlético Mineiro 6/10: Nattmacka från Brasilien

Spelbloggare Publicerat: 4 October 2016

I och med det tunna spelschemat bjuder Viaplay på en nattmacka från nattens 02:00-fajt mellan Corinthians och Atlético Mineiro i den brasilianska förstadivisionen. Form och delvis klass talar för bortalaget och vi studsar in på ett skrällspel…

Saknar du ett konto hos Viaplay? Öppna ett här för att se matchen:
viaplay logo

Förra året – ohotad serieetta och uppvisad briljans, vecka efter vecka. Nu? Corinthians är en makalös besvikelse i den brasilianska förstadivisionen; är inte bättre placerade än på en anonym sjundeplats när så lite som tio matcher återstår av serien. Hoppet om att lösa en Copa Libertadores-plats är dock långtifrån sinat i och med att det ”bara” skiljer sju pinnar upp till Santos på kvalplatsen.

Men ja, om den där kvalplatsen – eller för den delen bättre – ska lösas måste hjulen börja rulla på igen i Corinthians, och det omgående.

Gästande Atlético Mineiro är i en klart mer intressant situation med deras tredjeplats som utgångsposition. Titelchansen lever vidare och upp till tabellettan Palmeiras är avståndet på fem pinnar och däremellan hittas även Flamengo. Ett par veckor av sämre resultat skulle dock kunna innebära att loppet är dött, så det handlar om att hålla nivån uppe när toppkonkurrenterna radar upp treor på löpande band.

Dubbelchansen spelas

1,95-3,60-4,00 betalar 1X2-marknaden i skrivandets stund – och då är det tveklöst vart spelvärdet hittas…

Undertecknad har sett Corinthians vid ett par tillfällen den senaste tiden och är inte alls imponerad över vad som uppvisats; fem raka seriematcher i följd har radats upp utan vinst, fyra förluster och ett kryss – och då handlar det alltså om ett lag som var tippade att medverka i titelstriden.

Framförallt är det i anfallsspelet som nycklarna inte lyckas hittas; tre mållösa matcher efter varandra är spelade, vilka samtliga förlorats.

Gästerna, då? Formen ser fin ut och man har fått blodsmak i munnen i jakten på titeln. Ponte Preta värjdes undan med uddamålet på bortaplan senast och det var den fjärde matchen i följd utan torsk; 3-1-0 i resultatraden.

Annars har båda parter presterat väl i cupen under samma period, men av de matcherna ska man inte dra alltför stora växlar med motivationsfaktorn som spelar in och dessutom ställdes Corinthians inför en relativt enkel match senast.

Givetvis ska Corinthians vara favoriter i egenskap av värd för matchen, men lite missvisande är väl 1X2-marknadens nedplitade siffror?

Dubbelchansen X2 – spelet sitter vid oavgjort och bortavinst – spelas till 1,91 x smeten hos Bet365 (1 000 kronor i välkomstbonus!). Skruvar ner insatsen…

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot torsdag 6/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: