Speltips, Costa Rica – Paraguay 4/6: Hörnspel synas till över dubbelt

Spelbloggare Publicerat: 2 June 2016

Copa America-matcherna avverkar varandra. Costa Rica och Paraguay drabbar samman på Camping World Stadium, varifrån vi testar ett hörnspel till 2,10 x insatsen.

Den andra fajten i grupp A ska spelas – och det är de två underdogsen som möter varandra.

Rätt öppen match. Oddssättarna anser dock Costa Rica vara knappa favoriter i såväl den här matchen, som att hamna ovanför sina motståndare i gruppen. Det är dock alltjämt helt öppet.

Något som däremot kan cementera Paraguays favoritskap är att Costa Rica saknar en av deras mest betydelsefulla pjäser i keepern Keylor Navas, förstahandsvalet i Real Madrid. Den största stjärnan och de andra alternativen på målvaktsposten är av en klart sämre kaliber – alla tre spelar i den inhemska serien.

Formen är dock, på pappret, bättre för Costa Rica – ska nämnas att de mött motstånd av olika kvalité – som vunnit sex av de nio senaste matcherna medan Paraguay endast plockat två på lika många.

De vinner “hörnmatchen”

Finner starkt intresse för ett hörnspel, till 2,10 x insatsen.

Tror att en rätt tät och jämn fajt kan vara att vänta. Bollinnehavet kommer vara fördelat för båda sidor i olika perioder – vem vinner då hörnmatchen?

Costa Rica brukar inte skapa speciellt mycket på hörnfronten; har bara vunnit en av de fem senaste ”hörnmatcherna” i tävlingssammanhang – bland annat förlorat över Haiti – och siffrorna är ofta nere på 2-3-4 stycken per match.

Annorlunda för Paraguay, som har klart mer blandad komplott på hörnfronten. I tre av de fem senaste match har flest skapats, exempelvis mot Brasilien och Paraguay. Dock inte skapats allt för mycket.

Hur som helst – 2,10 x polletterna för att Paraguay ska skapa flest hörnor är spelvärt. Oddset hittas hos Bwin.

Speltips:

Speltips: Paraguay flest hörnor
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 23:00, lördag 4/6
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: