Speltips, Crystal Palace – Manchester United 21/5: Sista chansen till en titel

Spelbloggare Publicerat: 20 May 2016

FA-cupfinal står på menyn. Wembley Stadium är platsen och de som ska slåss om titeln är Crystal Palace och Manchester United. Oddssättarna är oense på kortmarknaden inför matchen och vi investerar på en av linorna.

TIPS: Besök Today’s Betting för de senaste betting tipsen på engelska från främst Premier League.

I Premier League – två fiaskon. Cupen är en chans att rädda upp det hela.

Crystal Palace var svåra att veta var man har och är likaså. Känslan var dock att de skulle kunna utmana en bit upp på den övre tabellhalvan, om än utan att nå Europaplatserna, men istället blev det en blek femtondeplats med så lite som fem pinnar ner till det röda tabellområdet. En brutal miss.

I cupen har dock nivån kunnat hållas uppe – Southampton, Stoke, Tottenham, Reading samt Watford har alla värjts undan, till och med under ordinarie speltid. Flera skrällar som eventuellt bäddar för ännu en skalp?

Nu landade Manchester United på femteplatsen till slut och får således spela Europa nästa år, men ”de röda djävlarna” har enormt mycket att arbeta med, fixa till, om de ska bli en toppklubb, som kan utmana i de stora sammanhangen, på nytt. Här i cupen har spelschemat varit relativt tacksamt, men i kvarten samt semifinalen skickades ändå West Ham respektive Everton ut.

Oddssättarna oense

Oddssättarna hos de olika aktörerna är helt oense på kortmarknaden.

Den ordinarie linan är på 3,5 – Bet365 har pushat upp den fem decimaler – och då ställer bland annat Betrally ut överspelet som klar favorit, till skillnad från Unibet. Vi instämmer i de förstnämndas tankar och hittar därför värde i övern till 1,88x.

Det kommer smälla hårt – både Crystal Palace och United har stor revanschlust och den här titeln betyder extremt mycket, kanske framförallt för de sistnämnda och deras tränare Louis van Gaal som är en pressad man på sin post.

Lite mer än en vanlig serielunksfajt med andra ord…

Huvuddomaren heter Mark Clattenburg. Han brukar sätta ribban i nivå med matchen – kastar inte direkt ut korten, men håller inte alltför hårt i dem. Siffrorna brukar vara runt den utsatta linan.

Över 3,5 kort spelas till 1,88x.

Observera! Rött kort rättas som två i statistiken hos Unibet. Maxsumman för en och samma spelare är således tre.

Gratis stream: Se matchen gratis hos Bet365

Kunder hos Bet365 med pengar på sitt konto ser matchen gratis via deras stream. Saknar ni konto får ni 1 000 kr bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 21/5
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: