Crystal Palace West Bromwich 13 augusti 2016

Speltips, Crystal Palace – West Bromwich 13/8: Vi väntar oss en tillknäppt premiär

Två tippade mittenkonkurrenter drabbar samman i premiären – Crystal Palace och West Bromwich. Känslan är också att en rätt tillknäppt och mindre underhållande match är att vänta, därav vi testar ett målspel.

Nummer 15 mot nummer 14 från förra året. Med andra ord två klubbar på den undre tabellhalvan, men ändå en bra bit från den absoluta bottenstriden. Och visst är känslan att det blir ännu ett mittenår för båda parter?

Det är ändå, på pappret, två rätt mediokra lag som ryker ihop. I Crystal Palace finns en del namnstarka spelare, men som helhet brister alltihop. Spelare som Yohan Cabaye kan inte stå för allt på tumanhand.

Gästerna har å andra sidan ett rätt välsmort maskineri; en liknande trupp från förra året, i spelare och spelartyper. Transferfönstret har förvisso inte stängts ännu, men just nu saknas den där spelaren som har potential att spotta in +15 mål. Rätt uddlöst, helt enkelt.

Målsnålt är känslan

Crystal Palace jagar en anfallare och ryktas vara nära Christian Benteke, men innan han eller någon annan eventuellt kommer in känns offensiven rätt tunn, medan defensiven förstärkts något under försäsongen.

Och nu möter de, Palace, ett av seriens mest organiserade lag. West Bromwich spelar alltid tillbakalutat och prioriterar defensiven före offensiven, varpå de brukar vara inblandade i målsnåla matcher. Exempelvis blev det bara mål åt max ena hållet i 12 av 19 bortamatcher – statistik som mycket väl skulle kunna bli ännu starkare nu.

Båda parter saknar en stor målskytt och känns rätt uddlösa.

Sedan handlar det förstås om premiärnerverna och anspänningen runtomkring. Premiärer tenderar, som säkert bekant, att bli tillknäppta och målsnåla i en annan utsträckning än “lunkmatcherna”.

Vi räknar med en rätt sömning tillställning, helt enkelt… Oddsen på målspelen, att det ska bli lite av den varan, ser kanske inte jättesexiga ut på förhand, men lite värde ska väl ändå finnas i vissa av siffrorna?

BLGM – nej spelas till 1,70 gånger insatsen hos Mybet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 kronor.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (UNIK: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 13/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 29%
2: 22%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 63%