Speltips, CSKA Moskva – Tottenham 27/9: Målpolletter klickas i

Spelbloggare Publicerat: 26 September 2016

Utan spetsstjärnan Harry Kane ska Tottenham försöka ta revansch efter premiärförlusten i Champions League. De presenteras trots avbräcket och bortaplan som klara favoriter mot CSKA Moskva – i en match där vi hittar det finaste värdet på målmarknaden.

Det är med positiva känslor som CSKA Moskva kliver in i den här matchen. Fastän man hamnade i en 0-2-uppförsbacke borta i CL-premiären mot Bayer Leverkusen redan efter 15 minuter, hittade ryssarna tillbaka och slutresultatet skrevs 2-2 – något man kan vara mycket nöjda över.

Grupp E är, på pappret, en av de mest öppna grupperna i årets Champions League-upplaga; de här klubbarna har sällskap av Monaco och nämnda Leverkusen. Att då undvika att förlora bortafajterna är av största betydelse.

Mindre skoj premiär hade Tottenham, som storfavoriter föll med 1-2 hemma mot franska Monaco – en prestation under all kritik, även om mycket handlade om hur starkt motståndarna, som känns underskattade, stod upp. Nu är det här lite av en måstematch; en vinst är absolut att föredra och en förlust skulle mer eller mindre betyda – ridå.

Underspelet testas

Nu talar CSKA Moskvas senaste matcher snarare för motsatsen, men defensivt är jag imponerad av ryssarna. Kollektivet är solitt och det som kan anmärkas på är väl offensiven, spetsen. Om mittfältarna inte kan bidra med mål, är det tunt.

Hemmaplan till trots, men att CSKA skulle kliva på hårt framåt här är osannolikt. Grunderna först, och sedan får det räcka så långt som det räcker. Nyckeln till poäng stavas, vilket vi varit inne på – att sätta försvarsspelet. Hålla ihop lagdelarna.

Tottenham ser rätt formstarkt ut, men sprudlar väl inte fullt ut. Att åka på en bortamatch i Ryssland är sällan enkelt och undertecknad tror inte att ”Spurs” kommer bjuda på någon tokoffensiv; de vet hur lätt det är att bli sårade på den här nivån, speciellt efter förlustmatchen mot Monaco.

Här saknar Tottenham deras främste offensiva pjäs i Harry Kane, som åkt på en skada. Ersättande Heung-Min Son har visat upp fin målform, men det är klart att bortalaget förlorar udd utan Kane. Sydkoreanen håller knappast som startspelare på den här nivån.

Tillknäppt, chans- och målsnålt?

Under 2,5 mål spelas till 1,84 x insatsen hos Unibet, som ni får 200% extra upp till 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 27/9
TV:  viasatmotor logo viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: