13 oktober 2018 Irland Danmark Speltips

Speltips, Danmark – Brasilien 11/8: Kan Neymar och hans kamrater fixa slutspelsbiljetten?

Grupp A i herrarnas fotbolls-OS har inte bjudit på fler än ett mål på fyra matcher. Värdnationen Brasilien har ännu inte fått till det och vi tror att de får det svårt i den avslutande fajten mot ett kapabelt Danmark.

Fyra matcher, ett mål. Grupp A har knappast bjudit på någon vidare underhållning och hoppet står till att det kan förändras i de sista matcherna, denna och den parallella mellan Irak och Sydafrika.

Danmark är det som sitter i förarsätet då de plockade ner Sydafrika med 1-0 efter Robert Skov smällt dit bollen en bit in i andra halvlek. Med andra ord skulle ett kryss här innebära att en plats i slutspelet är säkrad och en vinst innebära att förstaplatsen säkras.

Och det stora fiaskot har förstås Brasilien stått för, och vi har från match ett varit inne på att de är överskattade i turneringen. Bakom världsstjärnan Neymar är det rätt tunt och när inte ens han kan prestera, blir målen svårskapta. Kan han visa vägen nu, när man spelar med kniven mot strupen? Gäller att någon tydligt kliver in och tar över ledarrollen, men även bidrar med lite fantasi i anfallsspelet.

Danmark kan hålla det tätt

För tredje matchen i följd presenteras Brasilien som alltför stora favoriter, vilket kan förklaras i att de är värdnation och har Neymar i truppen.

Men det är ett fullt kapabelt motstånd som Brasilien står mot. Danmark har varit solida hittills; det ser stabilt ut i försvarsspelet och man är ju, som nämnt, de enda som målat i gruppen. I truppen finns massvis av utvecklingspotential och sannolikt framtida stjärnor. Dansk fotboll borde ha en lovande framtid att vänta.

Det är klart; om Brasilien väl får till det, finns chansen för ketchupeffekt – men efter de här två inledande matcherna, vilka varit under all möjlig kritik, är det inte annat än missvisande att de står i 1,29 x insatsen för att vinna, som bäst.

Danmark kommer försöka trappa ner tempot; prioritera försvarsspelet och då blir de svåra att få hål på…

Tätt och jämnt?

Danmark +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, det blir oavgjort eller förlorar med uddamålet – synas till dubbelt betalt hos Bet365, som ni också får er första insättning dubblad hos – upp till 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Danmark +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:00, natten mot torsdag 11/8
TV:  Viasat OS Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 8%
X: 19%
2: 78%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 45%