27 januari 2019 Espanyol Real Madrid Speltips

Speltips, Deportivo La Coruña – Real Madrid 14/5: Målspelar till 1,83

Real Madrid har fortfarande en liten möjlighet att kamma hem Primera División-titeln inför den avslutande matchen. Huvudstadslaget besöker Deportivo La Coruña på Estadio Riazor – och därifrån testas ett målspel till 1,83x.

Deportivo La Coruña var länge en av de större skrällarna, i positiv bemärkelse, i den spanska klubbfotbollen detta spelår, men efter årsskiftet har formkurvan bara pekat neråt – från en plats en bra bit upp på den undre tabellhalvan, till att nu vara placerade på trettondeplats. Det enda som kan förändras av den här fajten är att de åter studsar upp till den övre halvan, men mer än så finns inte i potten.

Tack vare Barcelona rejäla dipp i april, lever Real Madrids titelmöjligheter. En pinne skiljer upp till katalanerna på toppen av kullen. Det som krävs är därför en vinst, och att Barcelona, mot all förmodan, tappar mot Granada. Om två veckor väntar dock Champions League-finalen mot stadsrivalen Atlético Madrid och stort fokus är riktat dit.

Släppt in mål i 10/11 på bortaplan

Givetvis är Real Madrid stora favoriter här, men i min bok finns det en överhängande skrällmöjlighet – åtminstone så att Deportivo får anteckna målprotokollet. Till oddsen som dukas ut kan vi inte hålla oss borta…

Som alltid kommer Real kliva på framåt. Tre pinnar ska lösas. Och på bortaplan brukar de bli straffade. I 10 av deras 11 senaste seriebataljer på resande fot har faktiskt mål släppts in – ett uppseendeväckande facit.

Deportivo är förvisso ur form, men studsade tillbaka och vann oväntat med 2-0 borta över Villarreal senast. En närmast helgjuten prestation och på hemmaplan är det sällan en match lämnas mållös. Man kan spela avslappnat – större offensivt fokus? Omställningsmöjligheterna kommer i alla fall vara stora.

Deportivo mål innan 76:00 spelas till 1,83x.

Speltips:

Speltips: Deportivo La Coruña mål innan 76:00
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, lördag 14/5
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor: / Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.
Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 7%
X: 12%
2: 82%
Över 3,5 mål: 60%
Under 3,5 mål: 43%