Speltips, Deportivo La Coruña – Valencia 31/10: Bjudodds av Bethard

Spelbloggare Publicerat: 31 October 2016

Valencia har hittat stilen efter en urusel seriestart och hoppas kunna sväva vidare när motstånd i bottenkonkurrenten Deportivo La Coruña står på andra sidan planhalvan. Kan ännu en trea kammas in?

Vem kunde tro att det här skulle vara en bottenfajt när den tionde omgången av Primera División ska summeras?

Nåja, att Deportivo är nere och fäktas i botten av tabellen är inte speciellt överraskande. Åtta pinnar är inspelade på nio matcher och med det är man under strecket, dock bara på sämre målskillnad än Espanyol ovan. Det ser ändå mörkt ut och formraden står i 1-0-4. Rätt tufft motstånd, men förlusterna har blivit alldeles för stora för att facit ska kunna viftas undan hur som helst.

Valencia, då? Som alltid en av de starkare kandidaterna till Europaplatserna, bakom de senaste årens suveräna topptrio i Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid, var de faktiskt nere och studsade i den absoluta botten av tabellen – men nu har förluster i de fyra inledande matcherna följts upp av tre inkasserade treor på de fem senaste matcherna. Övriga två var mot Atlético Madrid och Barcelona och slutade i förluster.

Mestadels positivt på truppfronterna. Minus för Valencia med försvarsklippan José Gayá out, men han ska kunna ersättas på ett acceptabelt vis.

Klockrent spelvärde

Spelbolagen menar att Valencia inte ska vara större än knappa favoriter – något vi motsätter oss. Kan inte alls förstå hur de resonerar, för ärlighetens skull.

Deportivo kan inte imponera på en enda kotte just nu. 1-0-4 i formraden och har under den här perioden torskat över bland andra Leganés – på hemmaplan och förlorade med förkrossande 1-4 borta mot Celta Vigo senast.

Inte många positiva minnen eller delar ur spelet att plocka fram för Deportivo till den här fajten.

Känns därför helt opassande att möta ett Valencia som på allvar börjar nå upp i den nivå de kan hålla. Stod för en fantastisk insats hemma mot suveräna Barcelona senast, men förlorade till slut med 2-3 efter en baklängesbalja i den 94:e (!) matchminuten. Kraftig käftsmäll, förstås, men lyckades ändå visa att resan uppåt i tabellen ska fortsätta.

Kort och enkelt; det ska skilja flera klasser och med den form som Valencia visat upp på sistone är det enkelt att ta ställning på Estadio Riazor.

Valencia +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,89 x smeten hos Bethard. Om du saknar ett konto hos dem – öppna ett och hämta din 1 000-kronorsbonus här!

Speltips:

Speltips: Valencia +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 31/10
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: