Speltips, Djurgården – Sundsvall 25/7: Starkt favoritskap – eller?

Spelbloggare Publicerat: 24 July 2016

Två parter ur form drabbar samman i Allsvenskan. Tele2 Arena är platsen och de som ska fäktas om de tre pinnarna är Djurgården och Sundsvall – och vi har, som alltid, hittat ett intressant spelobjekt – nu till 1,80 x polletterna.

Sundsvall var en av vårens största skrällar, i positiv bemärkelse, men förlorade flera betydelsefulla pjäser under uppehållet och har torskat de två matcherna efter uppehållet – med 1-4 mot Blåvitt och 0-2 mot Helsingborg. Prestationer och resultat som oroar rejält inför framtiden – kan man till och med bli inblandade i bottenstriden, månne?

För stockholmarna är situationen ännu värre. De tre inledande matcherna i serien vanns, men därefter har det bara blivit värre och värre – just nu, 14 matcher in i händelserna, står de på platsen precis ovanför kvalstrecket; en pinne skiljer ner till stadsrivalen Hammarby och de två matcherna efter uppehållet har slutat i förluster, båda med 0-1 mot Norrköping respektive J-Södra.

Håller för favoritskapet

Ja, var hamnar pinnarna?

Vi är säkra på vår sak – Djurgården ska ha en kalasmöjlighet att vinna. Två förluster efter uppehållet, absolut, men mot J-Södra visades ändå vissa positiva tendenser upp och det var mer eller mindre bara udden framme i banan som saknades.

Nyförvärven Magnus Eriksson och Othman El Kabir visade dock framfötterna och med en veckas träning till, ska de helt säkert kunna få ut ännu mer. På det har Kebba Ceesay, som varit framgångsrik ute i Europa de senaste åren, kommit tillbaka till klubben och det stärker dem.

Det är med andra ord ett rejält förstärkt DIF, mot ett Sundsvall som tappat minst lika mycket.

Sundsvall har varit tunna efter uppehållet – inte helt oväntat – och förluststreaken på två matcher borde väl förlängas? Av prestationerna att tyda, är det oerhört lite som talar för att det skulle vända nu.

Djurgården -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst vid uddamålsvinst – spelas till 1,80 x insatsen hos Unibet, som nya kunder får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Djurgården -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 25/7
TV:  cmorefotboll logo cmorelivefyra logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: