Würzburger Kickers

Speltips, Duisburg – Würzburger Kickers 24/5: Full fart framåt!

MSV Duisburg är i en svår sits inför returen mot Würzburger Kickers i kvalet mellan den tyska andra- och tredjedivisionen. 0-2 ska hämtas in – och då kan vi räkna med fina omställningsmöjligheter för Kickers. Mål åt båda håll?

Gästerna med bollinnehavet – värden med chanserna och målen. Så kan man, kortfattat, summera den första fajten mellan dessa två. En solid prestation av Würzburger Kickers, som nu innebär att de har ena foten i Bundesliga 2.

Historien om Kickers är intressant och resan imponerande. 1978 var de senast i andradivisionen och därefter har de till och med varit nere och tampats i amatörfotbollens division 7. Klubben har hämtat andan på nytt; staden andas fotboll.

Duisburg har haft ett mardrömsår och blev räddade från direktnedflyttningen efter en fin slutspurt i serien, men nu ser det oerhört tufft ut. Två mål ska hämtas in och mot ett defensivt stabilt Würzburger kommer det bli tufft – dessutom utan gjort bortamål.

Ytor kommer finnas att operera på

Nu ska Duisburg jaga från matchminut ett; det är av stor betydelse att man får n en relativt tidig balja.

Att pusha upp positionerna är dock farligt eftersom det öppnar upp möjligheterna för Würzburger, som kontrade extremt effektivt och spelade så smart i den första matchen. Om det var hyfsat tillknäppt de inledande 90 minuterna, är känslan att det blir helt tvärtom i de avslutande 90. Förutsättningarna hade förstås varit helt annorlunda om Kickers bara vunnit med uddamålet.

Och det är ett skadeskjutet Duisburg som ska försöka vända på de här siffrorna – ett Duisburg som framförallt hanterar att spela bakåtlutat, en defensiv fotboll. Alltid svårt att ställa om; behöva ändra på konceptet.

Mål tror jag att vi kommer att få se – åt båda håll.

BLGM – ja spelas till 1,97x hos Unibet, vilket kan jämföras med 1,70x för samma spel hos Mybet. Oddsdropp att vänta?

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (200% upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 24/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 29%
2: 30%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%