Speltips, Dynamo Kiev – Napoli 13/9: Kortspel dubblar pengarna

Spelbloggare Publicerat: 12 September 2016

Vi riktar strålkastarljuset mot Kiev. Den ukrainska storklubben Dynamo Kiev besöks av italienska Napoli och då investerar vi i ett kortspel när oddssättarna hos de olika spelbolagen inte klarar av att komma överens och lämnar stora värdeluckor.

Maktbalansen i den ukrainska fotbollen har förändrats – mycket tack vare just Dynamo Kiev.

Efter flera års dominans av Shakhtar Donetsk har Dynamo vunnit två år efter varandra. Denna säsong öppnades alldeles utmärkt, men man är ändå inte bättre placerade än tvåa i tabellen. Prestationen mot nämnda Shakhtar, etta i serien, senast var dock lovande och det blev en pinne på bortaplan. Med tanke på hur matchen utvecklades, lite bitter eftersmak att trean inte kunde kammas hem.

Gästande Napoli kliver in som rätt klara favoriter i den här matchen, vilken vi anser är helt öppen – det kan sluta exakt hur som helst. Italienarna har hittat stilen efter en halvdant utförd Serie A-premiär och nu plockat två klara vinster i följd, mot Milan och Palermo. Samlade målskillnaden, 7-2.

Positiva besked för Dynamo Kiev är att truppen ser ut att vara helt hel. Gästernas status ser också rätt bra ut, men spelare som Vlad Chiriches samt Omar El Kaddouri ser ut att missa matchen med skador.

Bra kortlina

Vi tror att den här matchen har alla möjligheter att bli en tät strid – med två parter som kommer jaga de tre pinnarna. I synnerhet Dynamo Kiev måste ställa in siktet på vinsten, liksom i samtliga hemmafajter i detta gruppspel som får betraktas som väldigt öppet.

Och täta matcher tenderar att bli tuffare, rent fysiskt, än när David ställs mot Goliat. Nu skulle det inte förvåna om vi får se lite desperation direkt.

Vart vi vill komma är att det är bäddat för ett – kortpartaj.

En mycket bättre domare kunde vi inte få då. Skotten William Collum ska döma matchen och han tvekar sällan på att visa korten – faktum är att han är lite av ett fenomen, skämt, för sin vilja att plocka upp tomatskivorna hemma i Skottland – vid tillfälle.

Bet365 ställer ut kortlinan på 4,0 och har underspelet som favorit – att jämföras med flera andra bookies som har 4,5 och övern som favorit – och det anser vi vara en grov misskalkylering av spelbolagets oddssättare.

Med den utsatta linan skulle överspelet ha suttit i sju av hans tio senaste dömda Europamatcher, två av dem ge pengarna tillbaka och endast en kliva under linan.

Bet365 är ute på riktigt tunn is och vi tror att det bara är en tidsfråga innan de justerar oddsen, eventuellt också linan, på kortmarknaden. Bara att – skynda, fynda!

Över 4,0 kort (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt fyra – spelas till dubbelt betalt hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Observera! Ett rött kort rättas som två i statistiken hos Bet365. Maxsumman för en och samma spelare är således tre stycken.

Speltips:

Speltips: Över 4,0 kort (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 13/9
TV:  tv3sport logo viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: