Speltips, Ecuador – Peru 9/6: Hörnspel från 04:00-fajten

Spelbloggare Publicerat: 7 June 2016

Situationen i grupp B är löjligt spännande inför den andra omgången. I den sena nattfajten drabbar Ecuador och Ecuador samman på University of Phoenix Stadium, Glendale, och därifrån testar vi ett hörnspel till 2,10 x insatsen.

Kampen om första- och andraplatsen är helt öppen i grupp B – detta eftersom Brasilien inte lyckades lösa bättre än oavgjort, 0-0, mot just Ecuador. Peru däremot, de lyckades vinna över Haiti med uddamålet i premiärbataljen.

Nu är Ecuador pressade att vinna den här fajten – och skulle de det, har de en utmärkt chans på en av de två slutspelsbiljetterna. Ecuador kan komma undan med oavgjort, men skulle också säkra en topp två-plats vid händelse av en trea.

Det klara favoritskapet har Ecuador. De stod upp väl mot Brasilien i premiären medan Peru fick kämpa stenhårt för att kamma hem tre pinnar mot Haiti, som förvisso inte ska underskattas – men prestationen fanns mer att önska av. 1X2-marknaden betalar, i skrivandets stund, 1,85-3,50-4,90.

Hörnöverspel plockas

Men det är inte på resultatmarknaderna vi hittar vår inspiration – utan hörnditot.

Räknar iskallt med att Ecuador kommer jaga direkt, från start och visa att de är på University of Phoenix Stadium för att dominera och kamma hem tre friska, betydelsefulla pinnar. Kommer säkert öppna upp matchen mot ett Peru som vill sätta spiken i kistan, säkra en slutspelsbiljett.

Så – fartfylld och öppet?

Det talar förstås för – hörnor.

Nu är Ecuador, som väntas styra och ställa, ofta produktiva på hörnfronten; attackerar ofta och gärna via kanterna. Är duktiga på att komma till situationer i offensivt straffområde. Nu har de några fajter på senare tid som varit rätt snåla med hörnor, men allt som allt brukar alltså en hel del skapas.

Peru brukar också vara hyfsat produktiva; vinner ofta sina ”hörnmatcher”.

Hörnlinan är på 9,5 – något som vi anser korrekt – men överspelet borde inte betala en punkt över dubbelt – nu får vi 2,10 x insatsen för den hos Unibet och polletterna slussas in.

Speltips:

Speltips: Över 9,5 hörnor
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 04:00, natten mot torsdag 9/6
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: