16 maj 2020 Frankfurt Gladbach Speltips

Speltips, Eintracht Frankfurt – Hoffenheim 9/12: 1X2-tankar

Formstarkt möter formstarkt, femman mot fyran. Eintracht Frankfurt drabbar samman med Hoffenheim på Commerzbank-Arena, varifrån vi får känsla och investerar i ett 1X2-tecken.

Striden om Europabiljetterna har potential att bli mer spännande än på flera år i och med att varken Bayern München, tvåa, eller Borussia Dortmund, sexa, visats vara speciellt dominanta. Det kan också ses som ett kvitto på att Bundesliga på allvar håller på att köra ifrån de andra europeiska toppdivisionerna.

Här har vi alltså femman mot fyran i tabellen, som båda kan visa upp imponerande formrader. Endast seriespelet inräknat har Frankfurt radat upp sju förlustfria matcher efter varandra, 4-3-0, medan Hoffenheim står utan förlust på hela spelåret, 6-7-0.

Vad som piskar upp stämningen inför matchen ännu mer, förutom att båda parter fajtas om Europabiljetterna, är att lagen till och med står på samma antal poäng – 25 efter 13 matcher. Facit som är över all möjlig förväntan, då de båda överlevde här i förstadivisionen med nöd och näppe förra året. Den tyska klubbfotbollens karta håller på att skrivas om.

Saknas några pjäser för Frankfurt, men också gjort så sedan en tid tillbaka. Bland andra Manchester United-lånet Guillermo Varela är osäker för spel. Gästerna har Kerem Demirbay, som målat vid tre tillfällen på nio matcher, tveksam.

Båda parter vägrar förlora

Två parter som helt enkelt vägrar att förlora fotbollsmatcher – vad lutar det då åt?

Krysset, förstås.

Givetvis är Eintracht favoriter på hemmaplan, men de är inte de som spelar ut hela boken, som toppklubbar annars tenderar att. De inser deras begränsningar och är således ofta inblandade i tajta fajter, även de som inte slutat med kryss.

Hoffenheim blir dock en svår nöt att knäcka – och känslan är att såväl de som Frankfurt ändå skulle kunna köpa ett kryss här. Förluster har undvikits i bland andra bortamatchen mot Bayern München och hemmaditot mot RB Leipzig, de två klubbarna på toppen av kullen.

Typisk kryssmatch det här…

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 3,50 x insatsen hos Betway, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 9/12
TV:  (TV-tablå)
Stream:  [unibettv

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 29%
2: 33%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 49%