England Portugal 2/6

Speltips, England – Portugal 2/6: Målpolletter slussas in

Ännu en vänskapsmatch inför det europeiska mästerskapet ska utspelas på Wembley Stadium – mellan England och Portugal. Känslan är att oddssättarna underskattar möjligheterna för mål, och vi hoppar in på en av de utsatta mållinorna.

Båda dessa nationer är, föga förvånande, en del av det kommande mästerskapet.

England premiärspelar den 14:e denna månad och Portugal hela tre dagar dessförinnan. Därför blir det här värdens näst sista vänskapsbatalj och gästernas sista dessförinnan. Handlar om att få pusselbitarna rätt nu, i det sista rycket.

Gemensamt är i alla fall att två a-betonade startelvor väntas presenteras, om än med en hel del eventuella byten senare i matchen.

I kvalet var England helt ensamma att inte tappa en enda pinne – tio av tio matcher vanns, och då mötte man bland annat Schweiz vid dubbla tillfällen. Styrkebesked! Gästerna hade 7-0-1 i resultatraden, men ställdes också mot tuffare motstånd. Anmärkningsvärt är att samtliga segrar kom med uddamålet.

Bra betalt överspel

Gasen i botten, det tror jag absolut inte att vi kommer få se – men inte heller att försvarsbussarna ställs upp. Målmöjligheterna får ses som relativt stora, och när oddssättarna är så pass övertygade om att det ska bli en målsnål batalj är spelvärdet lätthittat.

Hela sex av Portugals åtta kvalmatcher bjöd på färre än tre mål, men det var mot ett annat typ av motstånd – när matchbilderna skulle föras och motståndarna medvetet ställde upp bussen. England är av en annan kaliber och kommer vilja pusha upp tempot i matchen. Greppa taktpinnen!

De största, portugisiska kvalitéerna finns i offensiven. Nu missar förvisso den stora stjärnan Cristiano Ronaldo matchen, då han måste få lite vila innan mästerskapet, men det finns fortfarande fin spets i truppen. Senast, även då utan honom, kördes Norge över med 3-0 och dessförinnan, med honom, vann man med 2-1 över Belgien. Är formen hittad?

När England utgjort ena halvan av en match på sistone, då har det blivit målpartaj; öppna spjäll båda bakåt och framåt. Sex vänskapsmatcher har avverkats, varav fyra innehållet minst tre strutar och de övriga två innehållit exakt två stycken.

Gillar helt enkelt målmöjligheterna och över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två – spelas till 1,83 x polletterna hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 2/6
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 31%
2: 28%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 63%