Speltips, England – Ryssland 11/6: Gruppfavoriterna gör upp om poängen

Spelbloggare Publicerat: 10 June 2016

Gruppfavoriterna i grupp B, England och Ryssland, möter varandra i den lördagens kvällfajt med avspark 21:00. Spelbloggare.se har analyserat oddsen och hittat spelvärda siffror på 1×2-marknaden.

Det blåser friska vindar över England! Samma spelare som varit de stora stjärnorna de senaste åren är inte i närheten av lika självklara sådana nu när uppstickare som Jaime Vardy efter hans brutala succé med Leicester plockats in i truppen. Roy Hodgson fogar över en oerhört intressant trupp och med de spelare som finns ska titelchansen absolut inte viftas bort.

Motståndet, då – Ryssland? De hade stora bekymmer i kvalet, men fick positiv effekt av tränarbytet till mysfarbrorn Leo Slutsky och plockade andraplatsen i gruppen, före Sverige och bakom Österrike, efter att ha slutspurtat starkt. Något som minskar Rysslands möjligheter till ett lyckat mästerskap är bristen på stora pjäser, stjärnor – vilket de annars har kunnat producera flera av de senaste åren.

England klassen bättre

Så heta som England är just nu, har vi svårt att se dem tappa här mot Ryssland.

Den väntade matchbilden är inte alls svår att förutspå – England ska, förstås, styra och ställa mot ett taktiskt smart och tillbakalutat Ryssland.

Med en anfallsvapen som av Jamie Vardy – inleder på bänken? -, Harry Kane och Wayne Rooney, som alla är klasspelare, bör man ha goda möjligheter att få hål på motståndarnas försvarsbuss. De två förstnämnda har haft fantastiska säsonger med respektive klubblag och kommer hit med gott självförtroende.

Goda resultat har de, England, också gjort inför mästerskapet. De tre senaste vänskapsmatcherna – mot Portugal, Australien samt Turkiet – har vunnits och två månader dessförinnan värjdes en av de stora titelfavoriterna här i EM, Tyskland, undan.

Inte alls lika starka besked har lämnats av Ryssland. Deras enda vinst på de fem senaste vänskapsmatcherna, tre förluster och ett kryss, kom mot Litauen. När nivån på motståndet höjts har man haft uppenbara bekymmer. På det saknas flera starka pjäser; senast ut var Igor Denisov.

Det bör skilja minst en siffra mellan dessa länder just nu…

Den raka ettan spelas till 1,92 x polletterna hos Unibet. Värdegräns? Mja, tio punkter neråt?

Speltips:

Speltips: England vinner, rak etta
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, lördag 11/6
TV:  svtett logo (TV-tablå)
Stream:  svtplay logo cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: