Speltips, England – Skottland 11/11: Klassiskt rivalmöte på schemat

Spelbloggare Publicerat: 9 November 2016

De bittraste av rivaler, England och Skottland, ryker ihop i VM-kvalet – en match som kommer bli en fantastisk höjdare, men alltjämt en tät historia. Målpolletter klickas in…

På de brittiska öarna är fotbollen alltid på mer än liv och död – och här är det två av de bittraste rivalerna som möter varandra, i London. Dessutom är flera av spelarna bekanta med varandra i och med att båda länderna slussar ut spelare i Premier League, som känt.

England väntas dominera den här kvalgruppen med järnhand och har inlett med två vinster och ett kryss. För tillfället är det Gareth Southgate, som annars tränat U23- och U21-herrarna, som styr och ställer efter skandalen runt ”Big Sam”.

Skottland har inte närheten av samma status som England i fotbollsvärlden, men ändå en fullt kapabel trupp och siktet är inställt på att lösa andraplatsen här i gruppspelet – en plats de lär få fajtas med Slovakien, Slovenien och eventuellt Litauen om. Hittills; en vinst, ett kryss och en torsk – mot Malta, Litauen respektive Slovakien, i rätt ordning.

Underspelet lockar

Nåja, ett derby väntar och det här har potential att bli en fantastisk match, fylld med kampmoment och känslor. Gällande mål och målmöjligheter, däremot? Inte lika hett på den fronten, sannolikt. Med andra ord; ett klassiskt derby.

Skottland är också ett defensivt orienterat lag och lever mycket på deras kollektiva styrkor. När de ställer upp bussen, kan den bli svårpassad – inte minst som Englands anfallsspel sett ut i de inledande matcherna. De har haft svårt att skapa tryck på motståndarna, trots stort bollinnehav; saknar udd och kvalitet i uppspelsfasen.

Defensivt? Desto bättre koll för England. Noll insläppta hittills och alla tre matcher har klivit under 2,5-målslinan – och då har man mött bland andra blåbärsnationen Malta, som Skottland i deras tur krossade med 5-1.

Det här kommer bli tajt, det vågar jag nästan lova…

Under 2,5 mål spelas till 1,88 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 11/11
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  dplay logo eurosportplayer logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: