Speltips, Everton – Crystal Palace 30/9: Målskytt hittad till fyndpris

Spelbloggare Publicerat: 29 September 2016

Formstarkt möter formstarkt i Premier League. Everton och Crystal Palace står för kvällsunderhållningen och vi tror att de kan bjuda på en riktigt trevlig fotbollsmatch. Vi har skannat av målskyttemarknaden och faller för en viss spelare – till 3,60 x insatsen.

När Everton föll med 0-1 borta mot AFC Bournemouth senast var det deras första Premier League-förlust anno 2016/17. Dessförinnan hade fyra raka vinster radats upp, vilket följde upp 1-1-premiären mot Tottenham. Sådana plumpar dyker alltid upp lite här och var i protokollet och formen borde inte vara i fara.

Att Everton har klassen, det visste vi redan om. Crystal Palace, däremot? De har överraskat enormt. En sämre start – två raka förluster, mot West Bromwich respektive Tottenham – har förvandlats till en förlustfri svit på fyra matcher, tre vinster och ett kryss. Förra veckan städades Sunderland undan med 3-2 på bortaplan i en fantastiskt underhållande fajt.

Fortsatta skadeproblem för Everton. Nu ser dessutom försvararen Leighton Baines ut att missa matchen. Scott Dann, försvararen som stått för två mål på fem matcher, beräknas att inte vara tillbaka till den här fajten för Crystal Palace. Däremot väntas Wilfried Zaha få speltid.

Fyra mål på fem matcher mot Everton

Min klara känsla inför matchen är – målpartaj.

Men istället för de klassiska målspelen, på BLGM- och övermarknaderna, hittar vi det finaste spelvärdet i ett målskytteobjekt… Även om de andra också kan rekommenderas för den delen.

Crystal Palace stormar framåt och bjuder på en förvånansvärt frejdig anfallsfotboll. Målen bombas in och en som de har att tacka för det är – nyförvärvet Christian Benteke. Den före detta Liverpoolspelaren har inte bara stått för två baljor på fyra matcher, utan bidrar oerhört med sin blotta närvaro. En klasspelare!

Vi räknar med att Everton vill greppa taktpinnen inför hemmapubliken och med ett sprudlande Crystal Palace på andra sidan planhalvan kan vi räkna med en svängig fotbollsfajt. Chanser kommer dyka upp åt båda håll – och i offensivt straffområde vet vi vad Benteke är kapabel till.

Dessutom är Everton lite av ett favoritmotstånd för Christian Benteke. Han har stått för fyra mål och en assist i fem PL-matcher mot Everton. Galet facit! Vissa spelare trivs helt enkelt bättre mot vissa lag…

Segerbaljan mot Sunderland signerades han för i den 93:e minuten senast. Målskytt på nytt?

Christian Benteke målskytt ”anytime” spelas till 3,60 x insatsen hos Unibet (1 000 kronor i välkomstbonus!). Då får vi pengarna tillbaka om han inte skulle starta matchen.

Speltips:

Speltips: Christian Benteke målskytt “anytime”
Odds: 3,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, fredag 30/9
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: