Everton Manchester United 23 april 2016

Speltips, Everton – Manchester United 23/4: Kortpartaj i semin?

Det vankas semifinaler i FA-cupen. Först ut är Everton och Manchester United på Wembley Stadium och med tanke på vad som finns i potten, borde det kunna bli på tal om en hetlevrad fajt. Kortfest?

Elvan mot femman i seriespelet – men visst är det, i grund och botten, två klart jämnare konkurrenter än så?

Everton har haft ett mardrömsår och hittas faktiskt på den undre tabellhalvan, vilket är ett fiasko modellen större. Det finns potential att utmana om Europaplatserna med den här truppen – inget snack om saken. För tillfället är man helt under isen och har radat upp sex matcher utan vinst. Det kan dock också förklaras med viss motivationsbrist beroende av den rådande tabellsituationen.

Krisrubrikerna brukar ändå vara större för Manchester United, men på något vis har de ändå lyckats klamra sig fast uppe i Europaområdet. Femteplatsen innehas alltså just nu, den leder till Europa League, och upp till fyran tillika lokalrivalen Manchester City är avståndet litet – precis som till död mark.

Observera att matchen spelas på neutral plan.

2,20 är i överkant

Åsikterna bland oddssättarna på kortmarknaden är helt spridda – vi utnyttjar det och klipper värde. Finns risk för oddsdropp och det rekommenderas att hoppa in fort här.

Linan är utsatt på 3,5, vilket är helt korrekt i vår bok – men oddsen borde också vara fördelade runt fifty-fifty på marknaden. Då sticker Unibet ut hakan och erbjuder 2,20 x smeten för överspelet, vilket är 15 punkter bättre betalt än hos närmsta konkurrent.

Cupen är av extrem betydelse för båda parter – den kan rädda upp misslyckandet i serien för Everton och till viss del även för Manchester United. Spelarna kommer fajtas med näbbar och klor för att lösa ett positivt resultat. Vad det än får kosta i duellspelet.

Anthony Taylor är matchens huvuddomare och han brukar hålla en rätt schysst nivå – delar inte ut korten hur som helst, men tvekar inte på det vid tillfälle. Hälften av hans 12 senaste dömda har passerat 3,5-linan.

Alltså – över 3,5 kort till 2,20x.

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:15, lördag 23/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 25%
X: 38%
2: 49%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%