Speltips, Everton – Norwich 15/5: Ger tränarbytet effekt?

Spelbloggare Publicerat: 14 May 2016

En betydelselös fajt ska utspelas på Goodison Park i den avslutande omgången av Premier League. Everton tar emot Norwich och vi investerar i ett 1X2-tecken.

Det finns massvis av betydelsefulla bataljer i den avslutande omgången – det här är knappast en av de man måste hålla koll på. Spelvärde, det har vi däremot hittat. Gott sådant dessutom.

Roberto Martinez har inte fått Everton på rätt köl från sin tränarposition. Med den truppen som finns borde man kunna utmana om Europabiljetterna – till och med de till Champions League? – men de hittas just nu på tolfteplatsen, vilket får ses som ett fiasko av den större modellen. Saker har redan nu förändrats och David Unsworth plockats in som tränare med en fajt kvar.

Misär för Norwich. Trots en fin 4-2-vinst över Watford i veckan släcktes kontraktshoppet efter att även Sunderland kammat fullt. Man blir andra- eller tredjejumbo, vilket är helt irrelevant. Klarar man av att få in motivation i truppen, i den tuffa situation?

Ettan känns bombsäker

De kraftansamlade, plockade tre pinnar – ändå är det över. Norwichs sista krafter är sannolikt förbrukade; att motivation ska hittas nu? Ytterst tveksamt. Dessa 90 minuter ska mer eller mindre bara avverkas.

Hade varit annorlunda om Everton nu inte bytt tränare precis inför matchen. Spelarna ska imponera på den nye styrmannen och det skapar såklart en annan hajp runt alltihop, inte bara i truppen utan även för supportrarna.

Och allt som allt råder ändå klasskillnad.

Everton ska ha alla möjligheter att plocka deras andra trea på blott 11 matcher och Norwich att förlora deras femte på de sex senaste.

Moroten att avsluta fint ska alltså vara klart mer smakrik för Everton och när den raka ettan finns till 1,80 x insatsen tvekar vi inte en sekund på att skicka in polletterna. Insatsen kan dessutom höjas upp en del.

Speltips:

Speltips: Everton vinner, rak etta
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, söndag 15/5
TV:  viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: