Speltips, Everton – Tottenham 3/1: Tågar “Spurs” vidare mot toppen?

Spelbloggare Publicerat: 3 January 2016

En vad som väntas bli en jämn batalj ska utspelas mellan Everton och Tottenham på Goodison Park, men ena sidan är i klart bättre form och får därför förtroendet med en viss försäkring.

Kapacitet. Det har de trots allt, Everton. Men får man ut den vid så pass få tillfällen, då blir det inte bättre än en plats i mittenskiktet av tabellen. En blek elfteplats parkerar man på, dock krävs det bara att man kommer på rätt spår hyfsat fort för att kunna sätta press på konkurrenterna ovan, i jakten efter en Europabiljett.

Tottenham. De har också kapacitet – och får ut den klart oftare. Man har visat upp en hög och jämn nivå under hela säsongen; parkerar på fjärdeplatsen och har fortfarande en liten, liten möjlighet på titeln. En trea här skulle innebära att avståndet upp till toppen skulle minska till fyra pinnar.

Tottenham plockar fjärde raka

Oddsen på 1×2-marknaden är hyfsat jämnt satta, med Tottenham som liten favorit. Det instämmer undertecknad i att de ska vara, ja; till och med lite större än vad de är och litet värde hittas i flera typer av resultatspel till deras favör.

Efter den helt oväntade 1-2-förlusten hemma mot Newcastle har Tottenham kommit tillbaka – med besked. Tre raka vinster, borta över Southampton och Watford samt hemma över Norwich har plockats och man ser oerhört solida ut.

Everton har å andra sidan stora problem att ta itu med; förlorade med 3-4 hemma mot Stoke senast, trots att man faktiskt ledde med tio minuter kvar av matchen, och bara en vinst har plockats på de fem senaste matcherna, vilken kom mot ett på sin höjd mediokert Newcastle.

Skadelistan är också fullproppad för Everton; spelare som James McCarthy och eventuellt Tom Cleverley kommer ställas vid sidan av och ett par ordinarie pjäser anses inte vara i skick för att spela från start. Gästerna har Mousa Dembélé out – avbräck deluxe – men annars det det ljust ut på den fronten.

Just nu har vi svårt att se Everton ha kraft att värja undan Tottenham och därför spelas ”Spurs” med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – till 1,88x hos 10Bet.

Rygga spelet hos 10Bet här!

Speltips:

Speltips: Tottenham +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 1/3
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Everton 2,85 betsafe logo
Oavgjort 3,60 unibet logo
Tottenham 2,65 bwin logo
Över 2,5 mål 1,76 redbet logo
Under 2,5 mål 2,15 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: