13 oktober 2016 Botafogo Internacional

Speltips, FC Dallas – Orlando City 5/7: Nattmacka från MLS

Orlando City reser till Texas och Toyota Park, var FC Dallas väntar i en tokintressant MLS-batalj. Skrällmöjligheten finns där och vi investerar i ett handikappspel när oddssättarna plitar ut värden som oproportionellt stora favoriter.

Western – mot Eastern Conference!

Dallas sitter i en stabil sits i Western Conference; har skrapat ihop hela 31 pinnar på 18 matcher och är med det tvåa – och med en/två fler matcher spelade än konkurrenterna runtom – och ser ut att lösa minst en playoffbiljett, även om man vill behålla direktplatsen till slutspelet. Fastän situationen är fullt acceptabel, kanske det finns mer att önska av Dallas. Undertecknad höll faktiskt dem som favoriter att vinna hela Western Conference på förhand.

Desto större desperation infinner sig i Orlando City, men skulle minst ett oavgjort resultat plockas här så studsar de upp till playoffområdet. Så lite som tre av 15 matcher har förlorats under spelåret, men den stora boven har varit alla kryss – i och med dessa har man hamnat en hel del på efterkälken. 4-8-3 står resultatraden i.

Hollingshead riskerar att missa matchen för Dallas medan Loyd är helt out. Gästerna har enbart Ribeiro utanför truppen.

Dallas alltför stora favoriter

Att Dallas är den snäppet vassare parten, det köper jag.

Men att de ska stå i siffror runt 1,60 x insatsen för att vinna? Inte en chans. Orlando Citys kvalitéer underskattas enormt – eller om det är Dallas som överskattas. Hur som helst; det är irrelevant och vi klipper det fina värdet.

Orlando har visats vara svårspelade under spelåret; bara förlorat tre matcher – alla med uddamålet – av 15 möjliga i MLS och står stärkta med formraden 2-3-0. Att de ska falla ihop här, på Toyota Park, och förlora med större siffror? Nja. De kommer, utan tvekan, bjuda Dallas på en tuff fajt.

För Dallas är formen förvisso rätt bra, men med cupen inräknad har bara en av de sex senaste matcherna vunnits under ordinarie tid.

Det mesta talar för att en tät match är att vänta och när vi får 1,86 x insatsen för Orlando +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – hos Unibet, är det bara att slussa in polletterna. Om ni saknar ett konto hos dem, får ni 1 000 kronor i välkomstbonus här.

Speltips:

Speltips: Orlando City +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:00, natten mot tisdag 5/7
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 62%
X: 24%
2: 17%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 43%