Speltips, Fenerbahce – Monaco 27/7: Vi väljer sida!

Spelbloggare Publicerat: 26 July 2016

Ett hårt frånvaroskjutet Fenerbahce och franska Monaco äntrar Champions League-kvalet i den tredje rundan – en match som oddssättarna menar ska vara nära på fifty-fifty på förhand, vilket är en värdering vi inte stämmer in i här på Spelbloggare.se.

Turkiet är ett skakat land just nu och till den här matchen – en av de mest namnstarka i den tredje kvalrundan – har säkerhetsinsatserna höjts rejält. Förhoppningsvis hamnar allt fokus på det sportsliga, och för vår del – polletterna.

Franska Monaco är klara favoriter att avancera vidare från den här rundan – oddsen står i 2,20-1,65 – men i det här enskilda mötet menar oddssättarna att de ska vara knappa, mycket knappa favoriter.

Annars är det en av den tredje rundans mest namnstarka klubbar som drabbar samman, som är inblandade i samma strid.

Ska vara favoriter på hemmaplan

På hemmaplan ska Fenerbahce absolut inte underskattas – och att oddsen står i närmare femtio-femtio över vilken sida som ska vara favoriter, ser vi som en klar felbedömning från spelbolagen och deras oddssättare.

Förra året nådde Fenerbahce åttondelsfinalen i Europa League. Nyckeln då? Just hemmaspelet. I slutspelet värjdes både Lokomotiv Moskva och Braga undan i Turkiet – motstånd av hög europeisk klass.

Monaco, då? De trillade ur samma turnering redan i gruppspelet och med Tottenham, Anderlecht samt Qarabag som motståndare löstes inte en enda bortavinst.

Avstängningarna på Alper Potuk, Volkan Sen och Mehmet Toplan gäller fortfarande för Fenerbahce och på det har Nani lämnat klubben – men de har stått för en acceptabel silly season och har utan tvekan en slagkraftig trupp, mot den här typen av motståndare.

Fenerbahce att vinna med försäkringen att få tillbaka pengarna vid oavgjort spelas till 1,94 x insatsen hos Unibet, som ni läsare får en unik välkomstbonus hos – sätt in 1 000 kronor, få 3 000 att spela för här!

Speltips:

Speltips: Fenerbahce draw no bet
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (UNIK: 200% upp till 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, onsdag 27/7
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: