30 april 2017 Manchester United Swansea

Speltips, Feyenoord – Manchester United 15/9: Kan bli tätt in i det sista

Formstarka Feyenoord möter ett Manchester United som väntas rotera när Europa League kickar igång. Kan då en skräll lura runt hörnet? Långtifrån omöjligt – vi tror att en tät match är att vänta.

Feyenoord kämpar för att åter bli den maktfaktor de varit i den holländska fotbollen och man brukar vara uppe och nosa på topplatserna, löst en hel del Europabiljetter, men inte vunnit serien sedan 1998/99. Nu har de inlett med fem vinster av fem möjliga, är i topp och ser mycket stabila ut. Kan nivån fortsätta hållas uppe?

Även Manchester United har siktet inställt på att komma tillbaka – återfå deras unika position i England, vilken de har klart färskare i tiden, men de senaste åren vill man helst inte minnas. Inför detta spelår ser det dock ljust ut; med supersvensken Zlatan Ibrahimovic, mittfältsstjärnan Paul Pogba och geniet José Mourinho inhämtade. Lovande har man också startat, med undantag för förlusten i derbyt mot Manchester City senast.

Nu vankas det alltså Europaspel. Gästerna har valt att lämna flera av de större pjäserna hemma, bland andra Wayne Rooney.

Underspelet klipps

Den holländska fotbollen är en bra bit efter den engelska, men här ska ett formtoppat Feyenoord inte underskattas. Huruvida ett positivt resultat kan lösas eller ej låter vi stå osagt, men känslan är i alla fall att en tät match väntar.

Som nämnt; Feyenoord, framförallt hemma, ska inte underskattas och det är knappast så att Manchester United kommer till Rotterdam utan respekt för motståndet. En pinne är inte ett katastrofresultat, så om det skulle stå oavgjort en bit in i andra behöver det inte betyda att positionerna pushas upp alltför hårt.

Samma sak gäller förstås för Feyenoord; hellre bevaka resultat än att riskera en torsk. Respekten för United är förstås stor.

Försvarsmässigt tycker jag att Manchester United, bortsett från mot City senast, sett stabila ut och ett starkt defensivt papper väntas lämnas ut. Offensivt däremot? Zlatan Ibrahimovic rapporteras få inleda på bänken till plats för Marcus Rashford medan bland andra Wayne Rooney inte ens är med i truppen.

För att sammanfatta det hela; en tajt match med två parter som kan köpa krysset på förhand. Och vad landar det i?

Under 2,5 mål spelas till 1,95x hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 15/9
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 23%
X: 27%
2: 52%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%