Speltips, Fiorentina – Milan 25/9: Insatsen ska – nästan – dubblas!

Spelbloggare Publicerat: 24 September 2016

Det vankas superfajt i italienska Serie A när veckan ska avrundas. Fiorentina får besök av Milan på Stadio Artemio Franchi, varifrån vi investerar polletterna på ett spel till värdens favör. Bra etta?

Som vi här på Spelbloggare nämnt vid upprepande tillfällen; bakom de italienska dominanterna Juventus är det öppet race om Europabiljetterna i Serie A. Kanske kan ”Den gamla damen” till och med pressas i titelstriden?

Två av de som hoppas kunna utmana en bit uppåt i tabellen är just Fiorentina och Milan – storklubbar som alltid är under stor press.

Förra året landade Fiorentina på en acceptabel femteplats medan Milan ”bara” blev sjua. De senare nämna har varit ett sjunkande skepp de senaste åren och klubben är som helhet skakad. Kan man hitta tillbaka till fornstora dagar?

Målen är hur som helst klara; att bli bättre än i fjol, lösa en CL-biljett.

Fiorentina minusspelas

Med blandade resultat har vi spelat emot Milan här på sajten – och känslan är att detta är att passande tillfälle att göra det på nytt.

Milan absolut kapabla, men lever en hel del på klubbnamnet och deras historia. I min bok håller de inte för striden om Europa, åtminstone Champions League-biljetterna. Vad kan det bli när vi summerar alltihopa; en åttondeplats, möjligen?

Nu kommer man förvisso från en fin prestation när Lazio värjdes undan med 2-0, men här skruvas nivån upp ännu ett snäpp. En av de tuffaste bortafajterna är att vänta.

Fiorentina ska vara snäppet bättre än Milan över ett helt spelår och ska ha alla möjligheter att vinna den här striden. Man är dessutom erkänt hemmastarka och förlorar sällan inför publiken på Stadio Artemio Franchi.

Ja, vad landar det i? Fiorentina spelas med -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust vid oavgjort – till 1,98 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Fiorentina -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 25/9
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: