Speltips, Formentera – Sevilla 30/11: Här kan siffrorna skjuta i höjden

Spelbloggare Publicerat: 29 November 2016

Sevilla tar klivet in i Copa del Rey, som de kom till final i förra året. Motståndet står Formentera, från fjärdedivisionen, för. Rotation är att vänta – blir det ändå en ”walk in the park”?

Formentera, ja. Det är en liten och anonym klubb i Spanien; tar exempelvis max 2 000 personer på Estadio Municipal, var matchen också spelas. I fjärdedivisionen, Tercera Division, grupp 11, hittas de på tredjeplatsen och är således med och fajtas om en plats upp till Segunda B.

Här blir en chans att få visa framfötterna på den stora scenen, mäta krafterna med ett av Spaniens absolut största och bästa klubblag.

En av årets positiva överraskningar i Primera División har varit just Sevilla. Vi vet om vilken klass de besitter, det visade de upp vid upprepande tillfällen förra året – men då satte det undermåliga bortaspelet stopp för dem. Nu? Klart bättre. Trea i serien och en liten titelaspirant, med betoning på liten.

Sevilla minusspelas

Det är långtifrån den mest uppsnackade matchen och frågetecknen runt hur Sevillas startelva kommer formas finns fortfarande att reda ut.

Förvisso ny tränare i Jorge Sampaoli nu, men av det lilla snacket vi fått ta del av och med tanke på förra årets cupspel kan man ana att det satsas en del. Givetvis rotation här – ser vi dock till förra årets matcher mot denna typ av slagpåsar var det ändå namnstarka startelvor som presenterades – vissa ordinarie spelare, och sådana precis utanför den annars ordinarie elvan.

Det räckte ju ända till en finalplats förra året, där de föll snöpligt mot Barcelona. Resterande hinder städades undan ett efter annat och i matcherna mot klubbar från andradivisionen och neråt vann man med minst två baljor i samtliga – fyra matcher.

Och då ska självklart ett brödgäng som Formentera värjas undan utan bekymmer. De är här för att se, uppleva och lära – inte lösa resultat.

Sevilla -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt två baljor – investeras i till 1,93 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Sevilla -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, onsdag 30/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: